perjantai 6. maaliskuuta 2009

Nunon viestileiri Siuntiossa ja luminen kuvahaaste

Tällä viikolla oli edellytykset "viestileirille" Siuntiossa. Siuntiossa oli ihanat lumikinokset meitä odottamassa ja Nunohan heti autosta ulos hypättyään alkoi nauttimaan... Ja mitäpä muuta lapsi olisi tehnyt kuin leikkinyt ja leikkinä suosikki "Strutsi":


^ Lumiturpa. Onneksi on lyhyt turkki niin paakkuja ei muodostu valtavasti.

^ Hööh, eikös me tultu leireilemään?! Tuonne jäällehän mun pitäisi päästä kiitämään... Mennään jo!

Nunon kanssa käytiin useamman kerran viesteilemässä lähimetsissä. Suurin osa treeneistä meni loistavasti. Kerran tosin Nuno bongasi niin ihanan kepin keskeltä hankea, että siinä juokseminen unohtui, kun metsuriperron hampaat alkoivat syyhyämään. Nuno oli kuten arvata saattaa jatkuvasti ulos kärttämässä. Kuka sitä nyt sisällä olisi, jos metsissäkin juosta saa. Mukaan otettiin myös "Rispilä" eli frisbee. Koska lampi sijaitsee Siuntiossa heti takapihalla, niin sinne sitten mentiin Rispilää viskomaan. Mikä ihanuus!

Suurimman aikaa narunjatkeen asetukset olivat pielessä kuvia ottaessa, mutta kyllä näistä osasta edes jotain selkoa saa. Selvästikään mä en vielä ole lainkaan sinut pilvisen ja suht pimeähkön sään kanssa. Tämän viikon kuvahaasteen aiheenakin sopivasti on LUMI ja näissä kuvissahan tuota kylmää ja märkää ainetta on nähtävillä. Noin niinkuin Nunon lisäksi.^ Tässä tää tois Rispilän heitettäväksi...

^ Heitäthän???^ Pirskatti, kun menee lunta kuonoon...
^ Kieppu, kieppu, kieppu. Kyllä se kohta lentää... Vai lentääköhän sittenkään, jos kieppasen vielä kerran...^ Sait mut kiinni Rispilä suussa... Enhän mä mitään tässä meinaa...^ Mulla on ropellikorvat ja -häntä, niiden avulla lennän sen fribeen kyllä kiinni.
^ Myös vastarannan Vilmaa kiinnosti Nunon rispeilyt...^ Vaan taitaa Nuno ehtiä Rispilälle ensin...^ Kyllä se vaan niin on, että talvellakin tulee kuuma.


Välillä vaihdettiin lumileikkejä ja tehtiin lumiukko. Nunosta huolimatta. "Mä voin kyllä auttaa sua ton lumiukon kasaamisessa. Eikös tästä kuulu kaivaa?!" "Jee lumipallo, se on varmaan mulle!!!"
^ Heitä nyt vielä kerran, äläkä vain sitä lumiukkoo kasaa...^ Vatsalihaksiaan pullisteleva lumimies^ Illalla käytiin lumimies tuikkaamassa tuleen... Tai no vain ne kynttilät käsissä.^ Iltaisin Nuno valloitti kuningastuolin ja nautti olostaan takkatulen loimutessa kuonon edessä.

Ei kommentteja: