keskiviikko 16. joulukuuta 2009

16. luukku: leikkisitkö mun kaa?

^ Morjens! Leikitkö mun kaa?


^ Huonolaatuinen kuva, mutta kuinka moni koira osaa morjestaa ja näyttää kieltä samanaikaisesti?! No mut siis leikitäänkö?

^ Give me five!


^ Peukku!
No leikitään sit. Kennelylituomari ei jostain ihmeellisestä syystä suostunut antamaan omia farkkujaan Nunon leluiksi, joten omat piti luovuttaa. Yksi lahje = yksi lelu.
16 päivän kunniaksi Kennelylituomari teki uunissa riisipuuroa ja Nuno sai myös oman maistiaislautasensa. :)

Yritin opettaa Nunolle tässä pari päivää sitten käskyn "nenä", joka siis tarkoittaa kuonolla nenäni koskemista samaan tapaan kuin peukkua. Muutamien onnistuneiden toistojen jälkeen homma jäi hautumaan, kunnes päätin kokeilla sitä taas uudestaan. Pieni perronen oli päässään saanut käskyn ja toiminnan yhdistettyä loistavasti. Mutta koska kyseessä on perro ja NUNO, oli toteutukseen tullut lisäys, nimittäin käskyllä "nenä" tökkäistään kirsu nenään kiinni, mutta samalla myös lipaistaan kielellä ainakin kerran. Mistä toi kieli tulee aina kaikkeen???

4 kommenttia:

Taru kirjoitti...

Miten mä tykkäänkin tuosta koirasta niin kovin! <3

Nunonen-Nenunen kirjoitti...

Taru, tunnistatko Safaa Nunossa? ;) Mä luulen, että Nunolla on aika monta pusua sua varten varastoituna...

Petra kirjoitti...

Kiitti koulutusvinkeistä!

Meillä on sivulletulon ja seuraamisen kanssa sellainen oppimisjumi (sekä koiralla että omistajalla), että tähän väliin tekee hyvää treenata jotain muuta uutta. Ja peukku lähtikin heti hyvin luistamaan! Tosin hyvin usein tulee kirsun lisäksi myös lipaisu täälläkin :)

Johanna kirjoitti...

Hih. Minnillä on myös tuo lipaisu nenän koskettamisen yhteydessä. Tarkkuutta pitäisi vielä opetella, Minni kuono osuu joskus poskeen, joskus huulille :D