tiistai 28. kesäkuuta 2011

Sinne se menee ja sieltä se tulee, kiinni sitä ei saa...

Hui, kun päivitykset laahaa perässä... Nuno ja narunjatke saivat taas kunnian osallistua leirille (tämä oli jo toukokuun lopussa...). :) Huisan kivaa oli, vaikka huomasikin, että narunjatke ei ole aikoihin käyttänyt järkkäriään, siispä kuvasaldo oli yli 2000 kuvaa yhtenä viikonloppuna, mutta laatu ei päätä huimannut.

Leiri ohjelmassa oli paljon kaikkea, mutta Nuno ja narunjatke lähinnä keskittyivät agilityyn, rally-tokoon, käsityöihmeeseen, leirikisailuun ja yleiseen hengaamiseen sekä niiden kuvien räpsimiseen. Agilityssa koulutusta saatiin Timo Rannikon johdolla. Mulle ei selvästikään sovi se, että näen ratapiirrustuksen edellisenä päivänä. Nimimerkillä: "katseli ko. piirrosta muutaman minuutin, laittoi Sannalle pyynnön penturyhmään siirtämisestä sieltä 3-luokkalaisten seasta ja kun siihen ei suostuttu, keräsi kauhua rataa kohtaan ihan liikaa..." Mutta hyviä huomioita ja taas tiedostin kuinka vaikeaa on mulle liikkua taaksepäin ja silti ohjata koiraa. Muutama loistava kohta ja oivallus. Jee!

Käsityösaralta punottiin patukoita ja narupalloja urakalla. Päiviltä saatiin pallot (kiitos vaan!) ja Tiinalta porakone. Hyvin sujui punonnat. Pahoittelut Jade ja Tiina, mutta se oli vain kerran kirpaisu! ;)




Nunosta yritin sunnuntaina ottaa kuvia ja koska putket nyt sattui olemaan helppoja ohjata, vaikka itse olikin maantasossa kameran kanssa, niin tässäpä kuvakokoelma nimellä "sinne se menee ja sieltä se tulee..."



















Miksi mun pitää pujotella näillä väärän välisillä kepeillä, kun sulla on se kamera, kun mun pitäis poseerata... Juu ei siis ollut hyvä idea laittaa Nunoa yksinään pujottelemaan kuvaavaa narunjatketta kohden kepeillä, joiden välitys ei ollut säännönmukainen:




Helpotettu kuvatehtävä. Etsi Nuno? Helpotettu siksi, että kuvassa vain aikuiset koirat ja niistä muutama puuttuu.



Mutta oli leirillä ihana pentuekatraskin:


Terkkuja vielä kämppiksille Tiinalle, Moccalle ja Monalle sekä Maijulle ja Hipille! Nuno kohteliaana antoi tyttöjen olla rauhassa eikä yrittänyt liikaa käydä vikittelemässä kämppiksiään. Saunaan Nuno karkasi huoneesta ja kun muut eivät sitä onnistuneet ulos saunalta heittämään, niinpä yllätykseksi huomasin istuvani kotoisan tuttuun tapaan Nuno vieressä ylälauteella. ;)


Kiitos Sanna ja Kaisi vielä kerran leirin järkkäämisestä! :)




7 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Kiitos loistavasta ja sopuisasta (yö)seurasta teillekin! Mukavaa kesän jatkoa, nähdään taas :)!

Petra kirjoitti...

Nuno on arvoituskuvassa äärimmäisenä vasemmalla.


t.Hertta

Petra kirjoitti...

Tai oikealla...?

Maiju ja Hippi kirjoitti...

Hippi on ainakin helppo löytää :) Kiitosta vaan itsellesi, kämppis :D

Nunonen-Nenunen kirjoitti...

Nuno on tokassa rivissä, Soolon ja Ebban takana, äärimmäisenä oikealla. Sillä on tunnusmerkkeinä valkoinen rintalaikku ja iso kieli. :) Äärimmäisenä vasemmalla taitaa olla Reima.

Petra kirjoitti...

Juu, kato ensin olin tunnistavinani Nunon "sun tekemästä kirkkaan värisestä pannasta", mut sit kun olin jo kommentoinut, niin huomasin tuon kielen. Eli kielestä Nunon tunnistaa =)

Nunonen-Nenunen kirjoitti...

Joo, välillä tulee ihan ihmeteltyä, et miten se oikein mahtuu sen suuhun?! Tosin jossain mätsärissä tms. joku tuomari sanoi sille, et kieli pois hampaiden välistä... :D