tiistai 18. lokakuuta 2011

Kaikenlaisia hyppyjä

Päivitystahti on ollut hidasta, mutta kyllä me ollaan oltu menossakin, vaikka oli Narunjatke myös sängyn pohjalla antibioottien kanssakin.

Tanssimuuvejaan tyttökoirille esittelevä Nuno huomasi tässä taannoin, että hei, kerrankin mun muuvit tehoaa... Ja vieläpä sellaiseen tyttökoiraan, johon Nuno on aina ollut ihastunut. Tarkempia tietoja voi kysellä Kaisilta. :)

Nuno kävi toisenlaisia hyppyjään esittelemässä viikonloppuna hyppytekniikkakurssilla. Nunollahan ei ole ollut minkäänlaisia ongelmia hyppyjen kanssa, ei niiden maxihyppyjenkään, mutta koska Narunjatketta on itseään on arveluttanut hypyttää tuollaista kirppua maxihyppyjä, on treeneissä menty mediesteillä. Ei sen hypyistä ole aiemmin muiltakaan tullut sanomista, mutta silti... Nyt kun aukeni hyvä tilaisuus kuulla asiantuntevampaa tahoa Nunon hyppyihin liittyen, ilmoitin meidät hyppytekniikkakurssille. Toki toivon, että siitä vielä medi joskus uusintamittauksella saataisiin, kun se on niin hirmu pienestä kii.

Viikonlopun aikana ehdittiin tehdä perusharjoituksia ja mm. kasvavaa sarjaa ja etäisyyden ja korkeuden arviontia sekä alastuloharjoitusta. "Tuomioksi" tuli, että Nuno hyppää vesikoiraksi oikein hyvin. :) Etäisyyden arviointi on luontaisesti Nunolla hyvä. Mitään syytä, miksi Nuno ei voisi hyppiä maxihyppyjä ei löytynyt. Ohjeeksi maxihyppyjen osalta saatiin, että jatkossakin koira pidetään hyvässä kunnossa ja ylläpidetään sillä oikeaa hyppy- ja alastulotekniikkaa. Voimaa ei Nunolta kuulemma puutu, että siihen ei esteiden suorittaminen ainakaan kaadu. Ratatreeniä voidaan tehdä mediesteillä, kuten nyt ollaan tehtykin ja sekaan laittaa johonkin kohtaan yksi maxihyppy. Kyllähän tämä viikonlopun anti helpotti Narunjatkeen mieltä noiden maxihyppyjen osalta.

Hyppytekniikkakurssilla oli paljon sellaisia seurakamuja, jotka eivät olleet Nunoa aikaisemmin nähneet. Kaikenlaisia kommentteja Nunosta tuli, mm. "Onpa se energinen" ja"Onpa se ihan hiljaa tuolla odottamassa". Nuno myös käytti kaikki mahdolliset tilanteet hyväkseen ja kävi keräämässä saatavilla olevat rapsutukset. Ikävää oli taas kuulla ihmisten huonoja kokemuksia vesikoirista (oli tullut purruksi). Kyllä mä oon niin onnellinen, että tuon pusukoneen olen saanut! Viikonlopun paras kommentti tuli kyllä ehkä sunnuntaina Elielinaukiolla, kun Nuno muuttui ihan mulle yllättäin tulli- tai poliisikoiraksi. ;) (kyllä Back on trackilla on mahtava voima, kun virkakoiria tulee tosta vaan!)

Sepon treeneissä ollaan käyty nyt taas lomailutauon jälkeen ja vähänkö toi on ollut innoissaan. Nuno on yrittänyt ehdotella mulle hallille menoa melkein joka päivä, meiltä kun on ihan kävelymatka sinne. Niin ja hallilta kotiin, mälsää, mene sä akka vaan yksikses kotiin, mä jään vielä treenaan, sanoo Nuno. Lisäksi ollaan Katin kanssa treenailtu omalla vuorolla sunnuntaisin.

Ai niin, terveyspuolelta sellaista tietoa, että Nuno kävi näyttämässä silmälääkärille lamppujaan ja eipä niistä mitään löytynyt. :)

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Kivaa lukea mukavia syyskuulumisia. Nähdäänkö erkkarissa?
T. Tiina ja kämppikset

Nunonen-Nenunen kirjoitti...

Juu, nähdään vaan! Narunjatke ja kamera tulee paikalle, Nuno jää viettämään laatuaikaa Kennelylituomarin kanssa kotiin... :)