tiistai 13. tammikuuta 2009

Pastori Sillin paluuyritys

Käytiin eilen koirapuistoilemassa Kauniaisissa Lucan kanssa, kiitos vaan vielä eilisestä. :) Ajattelin suoda polvelleni vielä yhden helpon illan rasituksen suhteen, vaikka on se jo parempi. Nuno kantoi mutaa kotiin varmaan ainakin kilon. Lucan ja varsinkin Netan perässä juokseminen oli oivaa tekemistä tuolle pikku hyrrälle, joka kotona yritti hyppiä ja pomppia ja kaikin tavoin saada narunjatkeista leikkiseuraa.

Kotona sitten odottikin suihku ja sauna. Pesussa meni todellakin tovi. Ensin pesin Nunosen vain vedellä - ei auttanut. Sitten erioililla/tigillä - auttoi vähän. Sitten oli pakko laittaa tassuihin ja mahan alle Paul Mitchellin kosteuttavaa koirashampoota, kun mutaa tuli huuhdellessa vielä vaikka kuinka veden mukana. Tuo PM teki tehtävänsä, vaikka vähän jäi epäily, että taisi sitä mutaa jäädä kolmenkin pesun jäljeltä vielä koiraan.

Huomaa kyllä, että Nunolla on pitkähkö letti, kun Pastori Silli (siis lähinnä Sillin kampaus) yrittää tulla kylään kaikkialle. Sellainen tuli aluksi selkään, sitten sellainen on bongattu hännästä kääntöpuolelta ja tassuissakin sellaiset oli ainakin ennen pesua. Pesun jälkeen Silli yritti myös iskostua päähän, mutta Nuno on viisaasti vaihtanut nukkuma-asentoa ja Silli jäi vain lättänä pyörteeksi keskelle kuulaa... Onko tuo nyt sit muka perusSilliä parempi?! Nuno oli muuten vielä aamulla märkä osittain. Turkkia ja tiivistä kiharaa on nyt siinä määrin, että kuivuminen vie kauan.

Nenärintamalla tuli muuten tuomio, että murtunut se on. Nyyh. Nyt sitten katsellaan pari viikkoa, että turvotus laskee ja sitten nähdään kuinka kiero se mahdollisesti on. Jos ei ole kiero, niin jee. Jos taas on kierossa, niin vähemmän jee: korvaklinikalle uudelleen murrettavaksi ja muotoiltavaksi.

Ei kommentteja: