lauantai 3. tammikuuta 2009

Vesikoirat Kasavuoressa... lisänä kuvahaaste, joulun ja uudenvuoden tunnelmointia

Käytiin tänään 12 pakkasasteen estämättä joukolla Kasavuorta valloittamassa. Kennelylituomarilla oli mukana gps-sykemittari, joka takasi ettei eksytty metsän keskelle. Tuossa gps:ssä on myös mahdollisuus leikkiä kuljettujen reittien kanssa tietokoneella ja kartoilla myöhemmin. Meidän kulkema matka oli 3,6 km pitkä ja koirien varmaan ainakin tuplasti sen verran. Tässä vielä pari kuvaa meidän reitistä. Kartat saa suuremmiksi kuvia klikkaamalla.


Mukana olivat Nunon ja narunjatkeiden lisäksi Kola, Luca, Devi, Kaapo, Pablo, Caba ja Moko, Nera ja Älli omine narunjatkeineen. Anteeksi, jos joku jäi listasta pois. Kolan blogissa (linkki löytyy Nunon suositteluista tuolla oikeassa laidassa) on hienoja kuvia. Nuno on ollut kiva lötköpötkö loppupäivän kunhan ensin sai kuurapartansa sulateltua.


^ Nunon kuuraparta


^ Devi koittaa tehdä Neraan vaikutusta ryömimällä tämän edessä... Laihat vaan taisi olla lopputulokset.


^ Devi on joutunut jäähylle, Älli, Nera ja Kola


^ Kaapo^ Kola^ Jossain vaiheessa Nuno alkoi taas kaivautua Kiinaan, varmaan He Kexin muistui mieleen... Jäkälät ja sammaleet vain pölisevät.


^ Moko kurkistaa puun takaa...


Palataan sitten leikkitreffitunnelmista vuoden vaihteeseen ja jouluunkin. Tällä kertaa vesikoirafoorumin kuvahaasteen aiheena oli herkuttelu. Narunjatkeiden tuhotessa uudenvuoden illallisella "meat free roast turkeyta", kohtasi El Nunolito oikean kalkkunan kaulan... El Nunolito oli herkusta liiankin innostunut ja vilauttelee useimmissa kuvissa. Yritän kaivaa tähän esiin niitä säädyllisiä.


^ Täähän on kuin piippu...^ Mussunmussunmussun...^ Nam...


^ Ai katos, tästähän on tippunut muruja sohvalle...


Vuoden 2009 ensimmäisenä päivänä sitten lähdettiin käymään Nuuksiossa kävelyllä. Ensimmäistä kertaa Nuuksiossa käydessämme (kesällä) meillä toimi oppaana mm. bordercollie Ruuti, jolle Nuno sitten jätti terveisenä Iso-Antiaksen jäälle. Tekstissä kokonaisuudessaan luki "Nuno oli täällä 1.1.2009 terkut Ruutille!" Nuno kyllä vähän katsoi, että hööh, eikös täällä pääsekään enää uimaan, kun jäät olivat vallanneet järven.


^Profiili^ Terkkui lähtis...^ Nuno was here...


^ Metsäkoira

Sitten herkuttelusta vielä hieman jouluun. Kuten todettu Keski-Suomessa oli kiitettävän valkoinen joulu ja siitä todisteeksi muutama kuva vielä. Joululahjoja Nuno sai myös. Paketeista löytyivät kaksi nauravaa nakkia (perinteinen lahja koiralle), hampurilainen (vinkulelu) + punainen kulkusella varustettu pikkupanta, toinen lelu ja luu. Ja jotta tässä ei olisi vielä kaikki, niin kerrottakoon, että Nunsku sai myös uuden, hienon, punaisen, pitkälahkeisen fleecepuvun pakkaspäiviä varten. Lisäksi Nunonen oli hirmu hyvä auttamaan muita pakettien avaamisessa. Joulukuusi palloineen sai kyllä olla ihan rauhassa, onneksi.^ Lumessa on kiva kirmata^ LumiRÄYH!!!! (eli leiki mun kaa!)


^Kyllä tää on just sopivan kokoinen keppi mulle, ai miten niin sä oot eri mieltä...^ Mä voin kyllä auttaa sua, jos sä et saa tota auki...

5 kommenttia:

pimpula kirjoitti...

Alin kaulansyöntikuva pisti naurattamaan. Näyttää ihan siltä, että kaula saa aikaan niin suuria nautinnon tunteita ettei niitä voi enää muutoin paremmin tavoittaa kuin poraamalla kaula silmän kautta suoraan aivoihin. :D

Ja onpas Kola tuossa kuvassa tosi pakkasilman värinen. Viileän harmaa kuten ympäristönsäkin. :)

Nunonen-Nenunen kirjoitti...

Juuh, kaulalla vaan silmästä sisään... :D

Kolan kuva on tosiaan kyvin viileä sävyiltään. Toisenlainenkin kuva ja melkein liikesellainen on Kolasta myös tallennettu muistikortille. Kola nostaa jalkaa siinä. Yhtä viileät sävyt siinäkin.

Anonyymi kirjoitti...

Huh, mä katsoin ja katsoin tuota Nunon ekaa herkuttelukuvaa ja näin aluksi kuvan niin, että siinä Nuno istuu, mutta päätä ei ole kuvassa ja tuo pötkylä on Nunon häntä!! En millään tajunnut sitä kuvaa ja ihmettelin, että olettepa jännästi trimmanneet Nunon hännän. No onneksi se oli vaan joku optinen harha tai sitten mun päässä vaan heittää;)
T.Jenni +Vilma ja Elli
www.vilmaelli.vuodatus.net

Nunonen-Nenunen kirjoitti...

Hehee, se voisi olla hännän sijasta myös Nunon uusi kieli... ;)
Olisi muuten aika raju trimmaus ollut, kun jos tuo häntä olisi, se näyttää ihan nyljetyltä. Hmm, mä taidan olla tosi loistava näiden otosteni kanssa, kun herättävät keskustelua. :D

Anonyymi kirjoitti...

Mä kävin taas ihailemassa ja hymyilemässä tuolle Terkkui lähtis -kuvalle. On se niin mainio :)!!

Laitappas tekstiä ja kuvaa Nunskusta uudessa lookissaan :)

Riikka