tiistai 17. helmikuuta 2009

Kylpylätunnelmia, tennispallo ja verinäytteitä...

Viime sunnuntaina käytiin vesiäisporukalla uimassa. Mukana olivat Nunon lisäksi Luca, Vesper, Poppi ja Sesse. Tämän viikon kuvahaasteen aiheena on tennispallo ja kuinka ollakaan Nuno valitsi tämän kertaiseksi uimalelukseen juurikin tennarin. Tai mitä nyt kerran kävi Vesperin kirsun edestä kääntämässä V:n rengaslelun... Aluksi altaaseen meno ramppeja pitkin vähän jänskätti, kun edellisestä kylpyläkerrasta oli aikaa melkein vuosi ja silloin oli uittajakin seurana. Kerran kun Nuno altaaseen solahti, niin enää ei jänskättänyt yhtään. Ramppikuume siis vaivasi hetken. Tollainen portugeesihäntä taitaa muuten olla aika hyvä peräsin...



^ Tässä ois tää pallo takaisin



^ Luca ja Nuno kroolaavat minkä tassuistaan pääsevät ja ihan sulassa sovussa samalla radalla. :)



^ Ramppien vesipeto




^ Vaan julma tennarihai, vaaniva tennarihai...



^...silloin saaliikseen tennispallon sai, saanut armoa ei ei...




^ No heitä jo, piip-piip-PIII-IP!!!




^Lällälläläälää...




^Näin uidaan perroa...




^ Heitätkö vielä kerran?


Nunon ensimmäiset kilpparitulokset tulivat. T4, TSH ja noiden suhdelukuarvot olivat kaikki oikein hyvät. JEE! :) TGAA-näytteeseen sitten Nunon veri ei enää noiden tutkimusten jälkeen riittänytkään, vaan tänään meillä sitten käytiin ihan kotona valuttamassa Nunosta lisää verta. Vasen tassu halusi taas pitää veret sisuksissaan, mutta vaihtaminen oikeaan tassuun tuottikin sitten reilusti tulosta. TGAA-tuloksia saadaan siis vielä jänskäillä jonkin aikaan, kunhan tuo näyte pääsee ensin Saksaan asti tutkittavaksi.

2 kommenttia:

pimpula kirjoitti...

Jee, hyvä että tulokset olivat positiivisia positiivisessa merkityksessä. :)

Nunonen-Nenunen kirjoitti...

Juuh, onnellisia noista tuloksista ollaan kyllä. :) Se TGAA jänskättää vielä. Tuli ihan nähtyä siitä viime yönä untakin. Yritin siinä unessa kovasti järkätä Nenulle lääkäriaikaa tuon ottamiseksi, mutta eivät koskaan olleet kuuleetkaan perroilla tuollaista olevan ja unessa TGAA:lla testattiin jotain ihan muuta. Aina vaan yhdistettiin puhelu seuraavalle henkilölle... Tulisivat jo tulokset!