lauantai 7. helmikuuta 2009

Varjoväijyjä ja tassuvahaa...

Tämä viikon kuvahaasteen aiheena on VARJO. Ajattelin jo jättäväni tämän aiheen väliin, kun en millään meinannut keksiä sopivaa tapaa kuvata varjoa. Ihan tavallista varjosta otettua kuvaa en halunnut laittaa kuitenkaan. No Nuno on tänään väijynyt mun huoneen ikkunassa koko aamun. Se istuu, seisoo tai nukkuu ikkunan edessä olevalla sohvasängyllä ja järjestää siinä olevat lukuisat tyynyt ihan uusiksi noin tunnin välein... Väijyläisestä tuli sitten napattu pari kuvaa ja niiden joukosta saa nyt siis tulla Varjo-aiheen kuvakin, nimittäin "Varjoväijyjä":
Tässä pari muutakin väijyjäiskuvaa...


Nunon tassut alkoivat tuntua karheilta. Talvikelit nähtävästi ovat olleet anturoille kovat, varsinkin viime aikojen jäiset tiet. Jakin perintövahat joutivat jo roskiin ja uutta siis pitäisi saada. Moni varmaan tietääkin innostuksestani tehdä kotikosmetiikkaa tai no lähinnä vielä vasta huulirasvoja, vaahdotettua karitea, hoitoaineita ja sen sellaisia. Nyt tuotekehittely pääsi valloilleen ja tein Nunolle itse tassuvoidetta. Netistä kävin urkkimassa mitä myynnissä olevat tassuvahat pitävät sisällään ja sitten parantelin niitä reseptejä vähän...


NUNOLO BLAHNIKIN TASSUVAHAAN tuli mehiläisvahaa, jojobavahaa, candellilavahaa, karitevoita (shea butter), kukuipähkinäöljyä, risiiniöljyä ja riisinleseöljyä. Tuossa nyt yhdistyvät suojaavat vahat ja kosteuttavat ja hoitavat karitevoi ja öljyt. Tuoksuja ja makuja ei näihin tietenkään tullut. Varastoissani ei ollut tällä hetkellä kuin suuria purkkeja tai sitten huulirasvahylsyjä ja huulirasvapurkkeja, päädyin noihin huulirasvoille tarkoitettuihin pakkauksiin. Ja ensimmäisellä käyttökerralla totesin nuo huulirasvapuikot tosi kätevän kokoiseksi. Tyytyminen oli myös villakoiriin koristeluissa. Ei ole tullut perrotarroja vielä askartelukaupoissa vastaan...


9 kommenttia:

pimpula kirjoitti...

Ooo, NUNOLO BLAHNIKIN TASSUVAHAhan kuulostaa ihan päriisistä tüodülta hïenöstötüotteelta.

Ei muuta kuin tuotekehittely pystyyn ja patentoimaan.

Nunonen-Nenunen kirjoitti...

Hahaa :) Mä tarvitsen ensin joitain koetassuja. Haluaako joku kokeilla? Eikö? Anyone? Ääh... Jos sujauttaisi Lucan ja Kolan tassuihin tuota ensi kerralla?

Ton pitäisi oikeasti olla hyvää ja paljon parempaa kuin kalliilla myytävä vaha, jossa oli vain rypsiöljyä ja mehiläisvahaa.

Anonyymi kirjoitti...

Vau, mitä kosmetiikkaa!! Ja aivan ihanat purkit, varmasti menisivät kaupaksi (meille ainakin)! :)

t. Maria plus Nunon kanssa samat avoimuusgeenit perinyt Vesper (mitäs kautta haukut olikaan sukua?)

Nunonen-Nenunen kirjoitti...

Maria: Nunon ja Vesperin isät ovat samasta pentueesta eli veljeksiä keskenään, joten serkuksia nuo jälkikasvut sitten taitavat olla. :)

Kiitos tassuvahakommenteista. :) Jos kiinnostusta löytyy, niin voisinhan mä muutaman vahapurkin tehdä jakoon asti...

Anonyymi kirjoitti...

Vähän sä olet ahkera, wow! Ja lopputulokset näytti kyllä hienoilta. Tauskin karvatkin näyttävät jo kasvaneen, pitänee tulla tsekkaan joku päivä, kun kerta olin apuna keritsemisoperaatiossakin :)

pimpula kirjoitti...

Hei mua kyllä kiinnostaa testata :) Kolalla onkin ihan hirmu rapsakat tassunpohjat, kun ollaan ruoviteltu tuolla jäisissä metsissä..

Nunonen-Nenunen kirjoitti...

Riikalle: Nunon irokeesi lyheni viikonloppuna jonkin verran, mutta mistä näitä karvoja oikein tulee?! Tule ihmeessä kylään, mennään vaikka lenkkeilemäänkin vähemmillä vammoilla tällä kertaa!

Ja Kolalle laitetaan vaha jemmaan. Mulla on sulle se artikkelikin kopioituna. Nyt vaan täytyis treffata. :D

Anonyymi kirjoitti...

Ollaan koekäytetty Nunolo Blahnikin tassuvahaa. Puikoissa se on helppo levittää ja laittaa, mutta tuossa pyöreässä purkissa se vaikuttaa tosiaan (niinku tuotekehittelijä arveli) olevan tosi kovaa vaikka kuinka yrittää kädessään sitä lämmitellä. Mutta tilaus pystyyn ensi kerraksi jos olisi tulossa öljypitoisempi setti :)

Nunonen-Nenunen kirjoitti...

Joo, tuotekehittelijä tosiaan tekee seuraavasta satsista öljypitoisempaa, niin on helpompi levittää. Puikkomuoto on kyllä kätevä tähänkin tarkoitukseen, joten pistin 50 hylsyä tilaukseen... :D