perjantai 9. lokakuuta 2009

TÖÖT

Nuno luuli pääsevänsä Kasavuoreen lenkille Lucan kanssa - mutta ei, Kasikseen ei kurvattu. Sitten Nuno luuli pääsevänsä painimaan Lucan kanssa Lucan takapihalle - mutta ei, ei jääty pihalle. No mutta ainakin koiraharrastuksiin tai vesiäistreffeille tässä ollaan menossa tuumasi Nuno, kun Petran ja Lucan autokyytiin tie veikin. Mutta mitäs, mitäs? Eihän tämä paikka näytä ollenkaan treeneiltä tai treffeiltä - tämähän on eläinlääkäri!

Pojat siis kuskattiin lonkka- ja kyynärkuviin. Koira puntarille ja sitten piikkiä nahan alle, että alkavat rentoutua täysin lötköiksi. Nuno painoi piirun vaille 17 kiloa, joten tämä kai sitä levenemistä sitten on, kun ei se vielä mikään pläski ole. :) Eli siis melkein kilo tullut lisää viime punnauksesta.

Sitten mentiinkin röntgenkoneelle ja ensin kuvattiin kyynärpäät ja sitten lonkat. Kyynärpäistä sanottiin niiden olevan terveet ja ei mitään vikaa. Papruihin merkittiin 0/0. Sitten katsottiin lonkkakuvaa. "Erinomaisen hienot lonkat tällä" totesi lääkäri ja niistä kirjattiin tulos A/A. :) Toivottavasti Kennelliittossa vahvistavat samat tulokset. Mä kyllä luotan aika vahvasti lääkärimme tulkintoihin, kun hän itsekin on SKL:n paneelin jäsen. Kauanhan tuossa vahvistamisessa menee, tietääkö kukaan?

Loppuillan Nuno oli TÖÖÖÖÖT. Sai se herätyspiikin, mutta uni näytti silti maistuvan.

4 kommenttia:

Taru kirjoitti...

Onnea hyvistä tuloksista!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea hyvistä lonkka ja kyynärätuloksista! Kiva kun ootte kotona jo! Nähdään pian! Menen to tokotreeneihin Myllypuroon. Tuutteko te? Mun treenit alkaa kl 19.00 ja vien Viivin taitouintiin samalla.
t. Katja ja Sesse

Nunonen-Nenunen kirjoitti...

Kiitos! Oli kyllä kiva varmistua noista lonkista ja kyynäristä ihan agilitynkin takia. Onnellisia ollaan :)

On kyllä ihan kiva olla välillä kotonakin, vaikka ei nämä syysmyrskyt nyt niin ihania ole...

Ei olla tulossa torstaina, Nuno menee pyöritteleen silmiään kivalle (toivottavasti) lääkäritädille. Tulosrintamalla vallinneen suuntauksen toivomme jatkuvan.

Kaarina kirjoitti...

Onnea kovasti hienoista terveystuloksista! Niinhän se on, että onni on terve koira. Sivut ovat saaneet uuden kivan ilmeen.
terveisin Kaarina ja haukut