perjantai 26. helmikuuta 2010

Leluja

Narunjatke kävi kangaskaupassa ostamassa mm. 4 metriä fleeceä ja on tässä sitten niitä suikaloinut ja solminut leluiksi. Huom! siis etenkin kaikki "Harjun hurjat", mäkin osaan tehdä käsilläni jotain. :)

^ Ensimmäiset mallit. Punavalkea meni Lucan käyttöön ja näytti kelpaavan mainiosti. Punamustasta tuli taas mun treeniliiviin sopiva väriensä puolesta, joten se pääsee koulutusliivin vakiovarusteeksi perstaskuun.

Tein myös tuplapitkän tuplavärisen lelun, josta näytti Nuno kovasti pitävän. Näitä solmimisharjoituksia jatketaan kunnes fleecesuikaleet loppuu. Sitten vaihdetaan kaulapantakokeiluihin tai mennään ostaan lisää fleeceä.

Muutaman viikon tauon jälkeen Nuno pääsi vihdoinkin esteille. Tällä kertaa Kennelylituomarin kanssa. Voi vitsit, kun se olisi itsellekin muka niin helppoa, että vähän vaan vilkaisee, että tuossa ne esteet on ja tuollainen näyttäisi olevan se järjestys. Eli tästä voinette päätellä, että Kennelylituomari ei paljoa perustanut rataantutustumisesta eikä siitä mitkä ovat ne oikeat komentosanat Nunolle. Eka rata oli tämän koirakon taidoille hieman hankala, mutta toisella helpommalla vetivät jo melkein kuin vanhat tekijät. :) Kennelylituomari sai ansaitut aplodit treenikavereilta. Täytyy muuten vielä kehaista, että Nuno ei edes suunnitellutkaan pienissä herneissään, että varastaisi Kennelylituomarin kanssa. Jes!

Rally-tokokurssikin päättyi. Eilen oli tarkoitus käydä vielä kerran fiilistelemässä Myllypuron pommisuojan tunnelmaa ja tehdä vielä joku rallyrata. Pöh, VR petti taas kerran ja jätiin siis kirjaimellisesti asemalle ruikuttamaan. Sunnuntaina korjaamme rallyn tilanteen. Koska emme pääseet treenaileen pommariin, tekstari Petralle ja Lucalle tuotti meille kaivattua treeniseuraa ja treenasimme sitten vähän kotikulmilla.

Nuno on kyllä mielestäni mennyt hyvin eteenpäin rallyn liikkeiden kanssa. Eteenistuminen sivulta alkaa sujua, samoin seläntakaa kiertäminen. Muuten liikkeet ovatkin melkein tokosta ennestään tuttuja. Tietty rallyn pujottelua ei voi verrata agin pujotteluun, mutta eiköhän sekin mene. Rallyn kanssa on kyllä kiva fiilis Nunon kanssa puuhaillessa.

Ei kommentteja: