maanantai 17. toukokuuta 2010

Nyrölässä luontoilemassa

Päivitykset laahaavat perässä... Agilityssa ollaan siirrytty ulkokentille ja opeteltu mm. viskileikkausta, pujottelun avokulmia, kontakteja jne. Erityiskiitos vielä Sannalle tosi kivoista yksityistreeneistä äitienpäiväsunnuntaina! Oli hurjasti apua ja hyviä huomioita taas!

Koska äitienpäivänä nämä siis liitelivät eivätkä henganneet Keski-Suomessa, käännettiin Priuksen nokka keskiviikon agilitytreenien jälkeen kohti pohjoista ja pidempää viikonloppua Jyväskylässä.

^ Terve vaan, tässä mä taas tuun!

^ Tupatarkastus, mites tää teidän suihkulähteen allas voi?!

^ Kosteasti nähtävästi. Hyvä! :D

Perjantaina vapaapäiväläiset kasasivat reppuihinsa kahvieväät ja painelivat ulkoilemaan Nyrölän luontopolulle. Kuuma oli, lämpöasteita joku 26-27 ja aurinko paistoi ihanasti. Oli kivaa!

^ Kerrostaloasumista muillakin kuin ihmisillä...


^ Pakolliset posetuskuvat kannonnokassa.

Nunolla oli lupa uida ja joka pieninkin lätäkkö ja mutaikko piti koluta.

Onneksi järvikin polun varrelta löytyi, sammakkojen kutualtaaseen ei Nuno kuitenkaan saanut kuin etutassut dipata. Siellä oli niin paljon tohinaa menossa, että tiedä mitä nuijapäitä tuon turkista olisi vielä paljastunut!

^ Käypä vetolossin kyytiin koiraseni, niin päästää laavulle kaffelle. Ja uimaan!

^ Nuno oli niin innoissaan luonnonvesissä uimisesta, että hännän viuhtominen melkein meinasi haitata uintisuoritusta. :)

^ Ponnista, ponnista, ainakin kieli pääsi jo maihin!

^ Tästä ei taidakaan päästä ylös?!

^ Kato, näin komee mä oon, kun vähän vaan karvojani järkkään ekaks!

^ Nyrölässä maasto on ihanan vaihtelevaa, on pitkospuita ja suoseutua, hakkuuaukeaa, metsämaastoa ja tuosta lossista mä tykkään myös kovasti!

^ Sattumalta löydettiin tällainenkin. Pitäisiköhän alkaa harrastamaan?

Loppuun vielä huonohko kuva viime aikojen askartelusta, eli äidille lahjoitettu kauppakassi äitienpäivän kunniaksi. (eikös "lastenlasten" kuvilla varustettuja kamoja aina äidit saa?)

3 kommenttia:

Taru kirjoitti...

Pakko kirjoitella taas tänne, että tiedätte, että teitä täällä fanitetaan :) <3 Kunnon meninkiä täällä blogissa :) !

Unknown kirjoitti...

Kovasti odotetaan Moccan kanssa päivityksiä teidän blogiinne. Ja ruokablogiin myös :)!

Nunonen-Nenunen kirjoitti...

Joo, vähän laahaa päivitykset perässä edelleen... Ruokablogista puhumattakaan. Siitä voisi myös puhaltaa pölyt päältä pois. Ei ole tullut ulkoilutettua kameraakaan. Pyrimme korjaamaan tilannetta! :D