sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Ensi kerralla sitten paremmin :)

Otsikossa Kennelylituomarin vastaus, kun narunjatkeen tulospalvelutekstari tämän päivän rally-tokokisoista kilahti puhelimeen. Eli tosiaan, jäihän meille yksi piste parannettavaa, nimittäin rohmuttiin Nunon kanssa huippukivasti pisteitä 99 tarjolla olleesta 100 pisteestä. Se yksi miinuspojo tuli kolmannelta kyltiltä, kun Nuno pääsi 270 asteen käännöksessä vasemmalle vähän liiaksi eteen ja talutin vähän kiristyi. Tosi tyytyväinen täytyy olla näihin pisteisiin! :)

^ Taidetaan juuri tulla spiraalista ulos. Spiraalissa kierretään noita tötsiä tietyssä järjestyksessä.

Rallya tai oikeastaan mitään muutakaan kuin agia (ja sitäkin vain vähän) ei olla lähiaikoina treenailtu. Tiistaina käytiin Petran ja Lucan kanssa virkistämässä muistia rallyn osalta ja täytyy sanoa, että ne treenit meni ihan penkin alle. Onneksi tänään sitten oli tuhannesti parempi päivä.

^ Tässä tullaan pujottelulle, jota edellinen kyltti oli käännös vasemmalle.

Tämän päivän radalla oli kylteistä: lähtö, 360 astetta oikeaan, istu, 270 astetta vasempaan, koira eteen-vasemmalta sivulle, spiraali vasemmalle, saksalainen täyskäännös, koira eteen-oikealta sivulle-istu, istu-1 askel ja istu, 2 askelta ja istu, 3 askelta ja istu, vasen käännös, pujottelu, istu-kierrä koiran ympäri, oikea käännös ja maali. Tulikohan kaikki lueteltua?

^ Istu, kierrä koiran ympäri. Jos Nuno ois pöllö, niin ei tarttis vääntään niskojaan, jos mun kiertämistä pitää tuijottaa...

^ Jos oma vuoro on alussa ja luokassa on tosi paljon koirakoita, niin onko se ihme, että muiden suoritusten aikana voi käydä vähän lepäämässä. Vaikkapa taittotuolien kantopusseissa.

Lauantai narunjatkeella kului agilitykisojen ilmoittautumispisteessä. Nunoa harmitti, kun ei päässyt mukaan. Tänään rally-tokon ja etenkin nakkipalkkioiden lisäksi päivän kruunasi:


^ Voiko vesikoira parempaa toivoa? Tai no, olisit heittänyt sitä keppiä vielä muutaman kerran ja pari lisää. ;) Tämä oli muuten ensimmäinen meriuinti tälle vuodelle.

3 kommenttia:

May kirjoitti...

Onnea! Todella hienoa!:) Me mennään Caban kanssa kokeilemaan alkeiskurssia heinäkuussa. Saa nähdä tarttuuko rally-kuume minuunkin :D

Unknown kirjoitti...

Onnea hienosta tuloksesta =D

- Tuija - kirjoitti...

Moit!

Nunon sivuja seuranneena tajusin, että tätä kautta voisin saada isäsi yhteystiedot =) Ollaan suunnittelemassa juhlia JATin 20v taipaleen kunniaksi ja tarvitaan Esan muistia ;D Voisitko laittaa mulle yht.tiedot
titti.kortelainen @ gmail.com

Tuija