lauantai 7. elokuuta 2010

Ompelulangat laulaa

Nuno otti eräs ilta vakaavaakin vakavamman asian keskusteluun. Käytössä ollut kaulapanta, jossa oli kaksi turkoosia kukkaa, kun oli muka liian neitimäinen. Eihän siinä auttanut kuin kehitellä Nunolle rockimpaa lookia täksi kesäksi. Joten leffatrailereita mukaillen: Tänä kesänä muistikortille astelee uusi, rockimpi Nuno!
Helteisiin vilvoitusta on tuonut lukuisat uintikerrat, mutta koska aina ei ole uinti mahdollista päätti Narunjatke vihdoin hankkia Nunolle viilennysloimen. Pieni käsityöeläin sisimmässäni huuti itsetehdyn perään, vaikka helpointa tietty olisi ollut ostaa valmisloimi. Lucalle tuli loimi myös tilaukseen. Nämä loimet näyttävät epäilyttävästi kylpytakeilta ja siihen käyttöön ne todennäköisesti pääsevätkin taas talven tullen, kun kurvataan koirakylpylän pihaan.
Ompelukone laulaa,
ja kylpyviitat valmistuu
Helteellä vihellellen,
kun vesikoira viilentyy.

Ompelukone laulaa,
ja kylpyviitat valmistuu.
Kylpijän kuivauksessa,
ei huolien häivää näy.


^ Jokos te varasitte meille sellaisen kylpyläloman?!

Viilennysloimihan toimii siten, että se kastellaan kylmällä vedellä ennen käyttöä. Hardcorekuumalla voi hyödyntää pakastintakin... Pyyhkeenä tuo tosiaan toimii kuivana. Molempien poikien viitat ovat samaa mallia.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienot kylpy /viilennysviitat :)
Meillä myös mökillä käytössä koirien oma uima-allas koska siihen saa porakaivosta puhdasta( sinilevätöntä) ja kylmää vettä.
Kesäterkuin Maarit &Nea&Neppa

Leila kirjoitti...

Vau mitä pantoja! Teetkö myös tilauksesta? =)

Kaarina kirjoitti...

Ritarinviita on vallan mainio ja yllättävän hyvin pitää kasteltuna ihon viileänä. Minäkin voisin tilata pojille pannat, onnistuuko? On niin hieno.
Muuten mihin kisoihin olette menossa?

Nunonen-Nenunen kirjoitti...

Kiitos itse kullekin! :) Leila ja Kaarina, voisin laittaa teille erikseen viestiä muuta kautta.

Leila kirjoitti...

Laitahan viestiä kun ehdit =)