perjantai 22. heinäkuuta 2011

Nuno fyssarilla

Nuno kävi näyttämässä itseään fyssarilla. Mitään varsinaista syytä meillä ei ollut, kunhan käytiin perustsekkauksessa. Ensin saatiin Nunon kanssa pyöriä pihassa kuten näyttelyissä konsanaan ja sitten vielä väärään suuntaan ja hitaasti. Liikkeet olivat ok, myös hiiiiiitaaaasti mentäessä.

Sisällä Narunjatke heti kyseli kaikkea ja miltä se koira tuntuu. No joo, koiraa oli ronkittu max. 1/8... :D No mutta siinä sitten juteltiin kaikesta ja lopputulema oli, että hyvät on lihakset, koira tasapainoittaa itseään hyvin ja mitään ihmeellistä ei koirasta löytynyt. Pikkaisen oli jumia yläselässä, mutta ranka liikkuu jees. Mä olin jo valmistautunut saamaan kaikenlaisia jumppaohjeita, vaikka mun silmiin toi koira olikin ihan ok. Mutta hyvä, että nyt tuli varmistus sillekin. Jumppaohjeita tai muutakaan erityisiä treenejä ei saatu.

Hyviä vinkkejä kuitenkin sain siinä mielessä, että joskus voisi hidastaakin. ;) Eli normaalien metsälenkkien aikana voisi laittaa koiran hetkeksi hihnaan ja mennä etananvauhtia metsässä. Tämä tehoaa syviin lihaksiin. Ja lupa on jatkossakin laittaa Nuno kiipeilemään kaatuneiden puiden rungoilla ja laittaa se kannonnokkaan killumaan. Tekee hyvää nuokin.

Nuno valutti tässä kerran verta myös purkkiin ja ne veret lähtivät jonnekin. Mikään vampyyri ei niitä saanut, koska takaisin tuli tieto, että TGAA on edelleen negatiivinen ja kilppariarvot ovat viitearvojen sisällä. Jee tällekin. :)

Ei kommentteja: