sunnuntai 7. elokuuta 2011

Valoa elämään

Wikipedia sanoo Ledistä seuraavaa: LED (engl. Light-Emitting Diode) eli loistediodi, hohtodiodi tai ledi on puolijohdekomponentti, joka säteilee valoa, kun sen läpi johdetaan sähkövirta.
^ Hmm, tuollainenko se Ledi onkin?

Kun barbet Luca lähti hakemaan itselleen avoimen luokan ykköstuloksen Mejästä, tuli barbet Ledi meille viikonlopun viettoon. Meillä Lediin ei johdettu suinkaan sähkövirtaa, vaan valoa elämään saatiin ihan sillä, että Nuno kävi karjumassa Ledin korvaan ja pyytämään leikkimään niin monta kertaa, että Letku Letkeällä ei ollut muuta mahdollisuutta kuin leikkiä Numppasen kanssa. :)

Videonpätkä Nunon ja Ledin kohelluksesta löytyy täältä. Tuossa videossa Ledi on juuri tullut meille. Meno jatkui tuosta aina vaan yltyen koko viikonlopun, joten olettaa voinette, että tylsää ei ollut... :)

Narunjatke velvoitti pojat myös välillä vähän mallinhommiin. Nähtävästi kanapalkka oli ihan suosittu.


Poikien leikkejä tuli myös videoiden lisäksi ikuistettua kameran muistikortillekin. Tässäpä vähän tällaista liikkumatontakin kuvamateriaalia:








Nuno opetti Ledille myös Narunjatkeen jallitustaitoja. Kurssi nimeltään Jallitus A1 sisälsi puistojallituksen alkeet. Eli kuinka jallitat Narunjatkeen puistoon:






^ Okei, yks posekin, kun sillä kännykällä siinä kerran heilut.

Kurssi nimeltä Jallitus A2, sisälsi sitten Narunjatkeen jallitukset metsäpoluille. Käytiin kiertämässä ihan uusiakin polkuja. Poikien kanssa oli ylipäätään helppoa kulkea, vaikka hihnat olivatkin hieman eri mittaiset. Hassut urokset vaan, kun toinen nostaa jalkaa, niin toinen tunkee päätään sinne alle. Tähän loppuun vielä yks pakollinen posetus. Ottakaas pojat sellainen malli-ilme!


ps. Jallituskurssien lisäksi Nuno opetti Ledille kyttäyksen alkeita Näin vahdit ikkunassa -kurssilla.

1 kommentti:

Petra kirjoitti...

Tihiiii. Ihan mahtavia kuvia :)