maanantai 12. joulukuuta 2011

Iskäkoira

Nunosta on tullut iskäkoira. Pennut ovat kohta kolmiviikkoisia. Kaisilla oli toiveissa tyttöjä ja neljä prinsessaa ja yksi prinssi sieltä sitten tulikin. Kaikki ovat yllätysyllätys ruskeita ja hännällisiä. Pieniä valkoisia merkkejä taitaa olla kaikilla, tai ainakin melkein kaikilla.

Viime viikolla käytiin Kennelylituomarin kanssa ihastelemassa kaksiviikkoisia pienokaisia ja Narunjatkeella oli kamera tietty mukana. Täytyy sanoa, että moiset kakarat olivatkin tällaiselle sunnuntaikuvaajalle varsin haasteellinen tehtävä. Nähtävästi iskäkoira saa pitää jälkikasvulleen "Näin otat malli-ilmeen" -kurssin, jotta minä niistä joskus parempia kuvia saisin. ;)

Tässä muutama kuva pennuista:

^ Kaikki yhdes koos...

Iskä meillä on kans kielet:

Minä kun luulin, että kaksviikkoiset ovat helppoja kuvata, eivät vielä ole kovinkaan vilkkaita ja niin poispäin... Pah, sanon minä näin jälkikäteen. ;) Toisilla hännät sojottivat tikkusuoraan taakse, kun harjoittelivat kävelyä ja silmätkin oli kaikilla jo auki. Nähtiinpä jo muutama mainio 2 on 2 offikin Dian päälle kiivenneiltä pennuilta alastuloissa. ;)

Mut iskä hei, osataan me olla söpöjäkin:
Ei kommentteja: