perjantai 23. joulukuuta 2011

Makoisaa joulua!


Mä lähden kohta joulun viettoon... Mutta sitä ennen käydään ton Narunjatkeen kanssa tuttuun viikonlopun aloitustapaan vetään Sporttiksella muutama rundi esteillä. Jesh! No mut mä haluan toivottaa teille kaikille oikein makoisaa joulua! Mulle on kuulemma eräät tontut varanneet kaksi ydinluuta ja kilon nakkeja, joten toivottavasti toi Narunjatke antaa mun maistella niitä kaikkia?! Vähän epäilen, mutta eihän sitä koskaan tiedä...

Sit toi Narunjatke kävi tässä katsoon jälkikasvua. Oli sillä tälläkin kertaa se kamera mukana ja tällaisen kuvan se niistä sai:


Mua kiinnosti kamalasti tuon Narunjatkeen lahkeet sen vierailun jälkeen. Sit se kertoi mulle, että niissä lahkeissa oli kaikki pennut roikkuneet ja niitä maistelleet. Oli kuulemma kotimatkalla kaikki muutkin koirat liimautuneet sen lahkeisiin. ;)

Lisää kuvia noista kakaroista löytyy täältä. Olivat vielä aika uunoja noissa mallipuuhissa. Yksi tytöistä oli kyllä osoittanut hyviä poseerauselkeitä, mutta se jätkä. Se sit ei ollut ollenkaan ehtinyt mihinkään kuvauksiin, kun tuolta koristakin vaan jatkuvasti karkaili. Nykyajan nuoriso... HUOH!

Mut joo jouluja!

-Nuno

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

onpa tosi kivat sivut ja Nuno vaikutta hurjan mukavalta ja toimivalta vesikoira herralta! t.kirsimaaria

Nunonen-Nenunen kirjoitti...

Nuno ja narunjatke kiittävät! Kyllä tuo Nuno on mun toiveita hyvin vastannut. :D

-Ulla