torstai 5. tammikuuta 2012

Vuoden vikat ja ekat kuvat

Vuodenvaihteessa käytiin metsälenkkeilemässä kameran kanssa sekä vuoden viimeisenä että uuden vuoden ensimmäisenä päivänä. Nuno niin tykkää kaahailla metsässä ja sitä kautta me hallillekin mennään, joten aina on Nunosta metsälenkillä mahdollisuus, että pääsee esteillekin...

Hyväksi havaittu ja Nunon mielestä erittäin kivaksi hommaksi on todettu joko tietyn kepin tai lelun piilottaminen metsään. Saapa pikkuotus käyttää nenäänsä ja riekkua, voiko olla parempaa? Tai niin ne agiesteet... ;)

^ Lelu löytyi, missäs se Kennelylituomari olikaan, et piilottais tän uusiks?

^ Taas mä löysin tän.

^ Tää makoisa lelu löytyi jo..

^ Kyllähän sitä metsässä muutenkin juoksentelee. Vaikka sellaista viestimäistä juttuu Narunjatkeen ja Kennelylituomarin välillä.

Koska kamera oli mukana ja sen teknisistä ongelmista huolimatta sillä käsin tarkentamalla nämäkin kuvat saatiin, oli tietty Nunon pakko poseeratakin. Onneks on niin pro, että laitoit sen mihin vaan oksanhankaan, niin aina löytyy malli-ilme. ;)
^ Kyllä meillä muutkin sitä kuvaa kuin Narunjatke.

Niin siitäpä tuli mieleeni sekin, että Narunjatkeen ollessa pikkujouluissa, lähtivät Kennelylituomari ja Nuno kahdestaan agitreeneihin. Sepon treenit selvästi tuottivat tulosta ainakin siinä mielessä, että kerran treeneissä käytyään Kennelylituomari puhui kuin pro. :D Ja pääsipä Nuno taas juoksemaan Seponkin kanssa rataa muutaman kerran. :) No mutta niihin vuoden viimeisiin poseerauksiin:


Vuoden ekana päivänä mentiin tutusti metsän kautta hallille treeneihin. Vuoden kylmin päivä tähän mennessä, kun mittari näytti pakkasta -6,9 astetta. Mutta aurinko paistoi ihanasti, joten pakko oli ottaa kamera mukaan. Meillä kuluikin sitten treenireissulla yli kolme tuntia, mutta oli kyllä ihanaa. Puolessa tunnissa me kävellään tuon metsän kautta hallille ja tunnin treenit, niin saatiin vielä extratunti kulutettua kuvatessa ja paluumatkan pidemmän lenkin ansiosta.

^ Mulla ois tälläinen tikku, heitäks? Partaankin tarttui hento kerros kuuraa...


^ Hallin lähellä olevalle kivelle paistoi mainiosti aurinko.


^ Aloitetaan tääkin vuosi sillä, että otas Nuno sellainen malli-ilme :)

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Ihania kuvia! Kaikkea hyvää vuodelle 2012 <3!

Kirsimaaria kirjoitti...

Että on komea koira!Hienoja kuvia.