maanantai 17. marraskuuta 2008

Nunon ploki...

Niinhän meille sitten kävi, ohraisesti. Eli Nunon sivut tulivat tiensä päähän tai ainakin tilansa ääriin, joten tässä nyt ollaan plokia kirjoittamassa… Toiveissa tietty on enemmän tekstiä (laiska kirjoittaja, joten nähtäväksi jää) ja enemmän kuvia, joista siis koko ongelma kehittyikin. Mutta siis ollos hyvät: NUNON BLOGI ON VIRALLISESTI AVATTU!

Nuno kävi lauantaina extremeksi muodostuneella vesikoiralenkillä kamujen kanssa. 2,5 h Kasavuoren suoalueella rämpimistä, ylimääräinen eksyminen, hauskaa seuraa ja kunnon metsämaastot. No mitäpä sitä enempää voisi toivoakaan. :) Kotona sitten huomattiinkin, että eipä ihme, jos tassu painaa. Mukana tuli puolikas Kasavuori hiekka-mutamäärästä päätellen ja risumäärästä päätellen yksi kunnon kuusi. Harmi vain, että se oli niin pätkinä ettei siitä joulukuusta saa...

Näyttelyrintamalla onkin sitten ensi lauantaina vuorossa Jyväskylän kv. Perroja on kehässä huimat 51 kpl, jos kaikki ilmoitetut paikalle saapuvat. Huh, no eipä tarvitse stressata. Tavoitteena olisi käyttää kehässä joku muu kuin löysä nakki. Vaikka sellainen ylivilkas normi-Nuno olisi jees. Saas nähdä onko messarissa sitten 100 perroa.

Ai niin, SANO MUA REHTORIX!

3 kommenttia:

Petra kirjoitti...

Juhuu. Meitsi on eka!

Onnea uudelle blogille!

pimpula kirjoitti...

REHTORIX >:|

Nunonen-Nenunen kirjoitti...

Ah, pahoitteluni väärästä kirjoitusasusta! Nyt on oikein. :)