perjantai 19. joulukuuta 2008

Kuvahaaste: aiheena UNI

Vesikoirafoorumilla pyörähti käyntiin viikoittainen kuvahaaste koiriaan valokuvaaville. Tämän viikon aiheena on uni. Ja vaikea aihe tuo olikin, harvemmin tämä vesikoira nukahtaa kameran ääreen. Pari kertaa Nunon mennessä nukkumaan ja narunjatkeen hakiessa kameraa huomasin Nuno nököttävän vieressä ilmeellä "hei täällä on jotain actionia!". Sitten kun muffinssi kerrankin nukahti sopivasti ja narunjatke sai kameran esille herättämättä koiraa, niin kamerasta oli akku loppu, kun se oli jäänyt vahingossa päälle... No vihdoin sitten latailujen jälkeen sain pari otostakin nukkujaisesta. Lienee turha kertoa, että Nuno kuitenkin heräsi jossain vaiheessa touhuihini, kun kamera alkoi lähestyä kirsua.Perro mallia talja. Harmi vaan, että Nuno ei vielä ole sisäistänyt, että taljailut kuuluisi tehdä sisustustakan liekkien loimottaessa sen edessä...
Yöunille Nuno menee verhoihin. Kyllähän sitä koiralla peite pitää olla, mutta kun se peite suuntautuu suoraan ylöspäin, ei tule kuuma helposti. Löydätkö koiran kuvasta? Unileluna Kille Kilpinen Nuno pään vieressä/alla tai Nunon suussa jopa. Ja lattialla on mukavampaa kuin viltillä.Tässä vielä uninäyte viiden viikon ikäisenä.

2 kommenttia:

Kaarina kirjoitti...

Ai, Nunokin tykkää nukkua verhojen välissä, meilläkin tämä on tuttu näky. Rapsutukset poitsulle.

Nunonen-Nenunen kirjoitti...

Rapsut toimitettu perille! :D Juuh, verhot on aivan paras nukkumapaikka. Ja jos sattuu olemaan vähän lyhyemmät verhot (kuten täällä Keski-Suomessa) ettei niihin osu, niin silti niiden alle Nuno leiriytyy unille.