maanantai 15. joulukuuta 2008

Kuvia, kuvia...

No niin, lupasin kuvia ja saamanne pitää... :) Nunonen on joutunut toimittamaan mallin virkaa useamman kerran tässä lähiaikoina ja täytyy myöntää, että taitaa tuo pieni linssilude ollakin. Yli 800 harjoituskuvasta on sentään muutama ollut onnistunut, joten tässä osa niistä otoksista, joista selvää saa. Harmi vain, että yhteistyö koneen ja kameran välillä on tökkinyt pahasti ja en ole saanut kaikkia kuvia kamerasta vielä koneelle.

Poseerausta agilitytreenien lomassa, maneesissa hankalissa valo-olosuhteissa otettu kuva

Joko se ruoka loppui, oli kyllä hyvää, annatko lisää?


Kieli on pop, kyllä sitä näyttää kelpaa...

Mä saunakoira oon ja laitan löylyä kainaloon...SANO MUA REHTORIX!!!


Voittajanäyttelyn rääväsuu!

Tuosta voittajanäyttelystä päästiinkin siihen, että Nunon taustajoukot puuhaavat nykyään kovasti teleskooppijalkoja ja pullistuvaa kroppaa meidän minimalistille. Kyseeseen voisi tulla vaikkapa Air Bra -rintsikoiden ( tsekkaa esim. http://www.fragrancedirect.co.uk/invt/0005707) tapainen, ilmalla täyttyvä puku. Tuomarin makuun Nuno siis oli liian pieni ja keskenkasvuinen ja liian lyhyessä turkissakin. Tulos oli siis EH (erittäin hyvä), joka kyllä vähän aiheutti pettymystä, ja jatkoon ei päästy. Junioriluokan uroksia oli 15 kpl, joten paljon oli kyllä valinnan varaa tuomarilla. Pointseja kuitenkin reippaasta esiintymisestä. :)

Harri Lehkosen Nunosta sanomaa: Keskikoinen, vielä kesken kehityksen oleva uros, oikeat mittasuhteet mutta pään ja rungon pitää vielä vahvistua, hyvin kulmautuneet raajat, oikealaatuinen, vielä lyhyt turkki, esiintyy reippaasti, liikkuu takaa ahtaasti ja melko tehottomasti, tarvitsee vielä aikaa.

2 kommenttia:

pimpula kirjoitti...

Hekotinkekotin ihan ääneen tuolle kainaloon löylyn pistämiselle.

Ja kielikuvat on aina kielikuvia. Ne pistää hymyilee.

pimpula kirjoitti...

Asetus löytyy sieltä, kun painat sitä.. kameran takana vasemmassa yläkulmassa olevaa nappulaa, josta aukeaa näytölle valikko. Valikon jostakin välilehdestä löysin salaman säädön. Siellä on siis asetus välillä -2...+2 ja alun alkaen säätö on kohdassa 0. Tuo 0-asetus on kuitenkin ihan liian kirkas sisätiloissa käytettäväksi ainakin omasta mielestäni. En mäkään tuota säätömahdollisuutta huomannut - vaikka luin käyttöohjeen läpi - mutta kameran nappuloita räpeltämällä satuin törmäämään tuohon mahdollisuuteen. ;)