keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

Kevättä etsimässä ja pari kuvahaastetta

Käytiin Nunosen kanssa tänään metsässä kevättä etsimässä... Samaan syssyyn sitten otettiin kuvia viime viikkoiseen kuvahaasteeseen "paikka" ja tämän viikon haasteeseen "lelu". Aloitetaan ensin tuolla PAIKALLA. Kyseessä on kotimme lähistöllä oleva ruohikkoalue, jolle Nuno hinkuaa jatkuvasti. Syynä hinkuiluihin lienee niin monet aukiolla tapahtuneet frisbee-, keppi-, pallo- ja lumipalloleikit.
Kyseessä ei ole mikään urheilukenttä, vaikka taustalla näkyvästä maalista niin voisi päätellä. Vieressä on kyllä oikea urheilukenttäkin, jonka varusteita maali taitaa olla.

Tästä päästäänkin sitten tämän viikon leluihin...


^Pihalla on tarjolla leluja vaikka kuinka. "Siis onko nää kaikki ihan mua varten tähän tienposkeen kasattu??? Ihanaa..."

^ Pehmikset ja muita leluja. Pehmolelut: Hip-Hip-Hippo, Kenkä, Luppa, Nuno, edessä Kille Kilpinen, Lötkö-koira "Lötkis" ja Masse Majava. Muita nimettyjä JiiWee (vihreä, röhkivä pallo etualalla, jossa lukee JW), JiiWeen vieressä sininen Ruff, Lupan edessä oleva vinkulelu on Espanjan tuliainen ja kekseliäästi nimeltään Keppi. Kepin vieressä Donitsi ja Possut ovat Rehtoreita kaikki. Nunolla on myös kuvasta puuttuva vaaleanpunainen pehmoporsas, joka röhkii kuin Rehtorit ja sen nimi on Possu. Kaikkia leluja ei löytynyt kuvaushetkellä. Pallot on palloja, vinkuivat tai eivät. Hipon päällä on puoliksi purkaunut Rotta.
^ Nuno ja tämän hetkinen Rehtori-kokoelma^ Joskus lelut eivät kestä edes sitä ensimmäistä käyttökertaa (tsekkaa esim. bumerangi), tai ovat paikkauslistalla kuten Espanjasta tuotu Virnu-pehmis. Ilme kertoo kaiken: "Minähän en oo koskaan näitä edes nähnyt...". Makkaralelun piti kuulemma olla rotikan kestävä... No Nunon kestävä se ei ollut, mutta Nunohan onkin viimeisimpien kommenttien mukaan dobermannin ja villakoiran mix.^Treenilelut ovat erikseen, niillä leikitään vain treeneissä.

Sitten onkin aika siirtyä kevättä etsimään. Käytiin siis samoilemassa Espoon Keskuspuiston maisemissa etsien kevään merkkejä. Metsässä oli kuitenkin edelleen täysi talvi, mutta saatiin reissulta näinkin kesäinen kuva:


^ Miten niin nää uudet polut on arveluttavia?! Tää rasti löytyi jo, joten me ollaan ihan kartalla mamma!

^ Ovatkohan Nuno ja Masse tehneet jonkun yökeikan joskus...
^ Siis metsäaukiolla heinäseiväs heinineen... Mikä ihme juttu tää nyt on???

^ Kiipeilevä pesukarhukoira?^ Ota nyt ne kuvat!!!!!^ Viimein löytyi jotain keväistäkin.

3 kommenttia:

pimpula kirjoitti...

OIJOI tuota Nunon rexikokoelmaa. En uskalla Kolalle edes vinkata, että Lissu-possuja voisi hankkia lisää. Meidän Lissulla on kaulahalkio, mutta se röhkii vielä - joskin aika vienosti.

Kaarina kirjoitti...

Heinäseiväskuva on hauska, onkos Nunolla halipula? Mukavaa kevättä teille.

Nunonen-Nenunen kirjoitti...

Kaarina, haleja ei koskaan voi saada liikaa, mutta lähinnä taisi se seiväs kiinnostaa... Seiväs = keppi = leikki = heitä sitä mulle, kun tuon sen sulle :D Nuno jopa yritti hypätä heinien päälle, jotta saisi kepin. Keppihulluko?!

Nunon Rexeistä ensimmäisellä (se Kolan ja pimpulan synttärilahja!) on myös kaulahalkio. Niskahalkio saatiin korjattua, joten toiveita on myös, että Rehtorispossumme ei menetä kurkkutorveakaan... ;) Äänissä ei kuitenkaan ole vikaa. ReXeissä on selvästi eroja, toisilla on pumpulia selässä ja röhkötin masussa, toisilla toisin päin.