tiistai 19. toukokuuta 2009

Valokuvaushaastetta pukkaa pitkästä aikaa...

Vähän vielä palaillaan RotuRace-tunnelmiin. Tänään olivat pälähtäneet tulokset nettiin. Nuno oli lopputuloksissa perroista 3. nopein ajalla 7,84 s. Ohi olivat kiitäneet huippunopeat Kola ja Joku. :) Lisäksi Vidan omistajan Sannan muistikortille oli tallentunut aivan ihana kuva radalla kiitävästä Nunosta. Kiitos vielä Sannalle tästä ja muistakin kuvista!


kuva: Sanna

Vesikoirafoorumin valokuvaushaasteisiin on jäänyt vähän lähiaikoina osallistumatta. Tämän viikon aiheena on kuitenkin "Hymy", joten pitihän niitä nunomaisia hymykuvia etsiä ja pari sopivaa RotuRacekuvista löytyikin.

^ Vauhdissakin voi virnistää kavereille...


^ Nunolla on aina jotain meneillään, eli rauhalliset hetket rajoittuvat lähinnä yöaikaan. Kuumahan touhutessa tulee, joten Nunon hymyn kruunaa usein toisesta poskesta roikkuva kieli...



^ Devistäkin oli niin ihqu hymykuva, että laitan sen esille :)

4 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Ihana tuo Nunon kiitokuva :)

Nunonen-Nenunen kirjoitti...

Joo, se on loistava ja toi keskimmäinen on muuten Nunon iskuilme... Ei ihme ettei Vida lämmennyt?! :D

Anonyymi kirjoitti...

Vauhtia näyttää Nunolla olevan, odotellaan Milan ja Lennin kanssa kilpajuoksua mökillä järveen. Morris ja Puffy ehkä eivät niinkään nopeita vesipetoja.Terkkuja

tetu

Nunonen-Nenunen kirjoitti...

Joo, Nuno kävi eilen tottelevaisuustreenien päätteeksi virkistäymässä viereisessä järvessä ja pois ei ois tullut... :D Terkkuja ja hännänheilutuksia takaisin!