lauantai 16. toukokuuta 2009

Viva el Toro!

Oltiin tänään RotuRacessa. Aurinkoinen sää suosi tapahtumaa ja voi mikä kamaluus päivästä olisikaan tullut kylmällä sadesäällä. Aikataulut heittivät nimittäin useita tunteja, mutta hyvässä seurassa ja iloisella mielellä varustauneilla oli hurjan kiva päivä Hyvinkäällä. Perrojoukkueita oli paikalla jopa neljä kappaletta ja portugeesitkin saivat kuin saivatkin juoksijat kokoon. Vinttikoiraradan aidan takana viehettä tiiviisti seurasi myös yksi katsomo-barbet, jolle jäi torstailta viehepuuhista vähän hampaankoloon ja paikalla oli myös Toro-joukkueemme varapinkoja Diablo Negro, joka jaksoi huiskutella kiinnostaville tapauksille useiden tuntien ajan.



Nunon joukkueessa oli radalla ensin ihanat tytöt eli: Fenómeno Guapo (Milla), Fiera Amistosa (Vida) ja Caramelo Dulce (Jade). Ankkurina sitten toimikin toronimen Rayon Marrón saanut Nunonen.

Koska monen tunnin odottelun jälkeen perrojoukkeet jaksoimme katsoa ja yli puolet joukkueista oli vielä senkin jälkeen juoksematta, päätimme päästää Devin, Nunon ja Lucan kisailemaan Vidan suosiosta viereisellä kentällä, josta sitten lähdimmekin kotiin. Vida ei kyllä tuntunut kovastikaan lämpenevän meidän casanoville.



Mikäs toro on sellainen toro, jota ei punainen vaate kiinnosta?



Mutta osaavatko torot hyppiä?

Lisää kuvia mm. Sankareista sukkahousuissa (portugeesit), Villarealista (perropojat), Vauhtipörröistä ja Rantavahdeista (perroja) ja leikkivästä koiranuorisosta löytyy täältä.
Jaahas, kaikki eivät sitten samaan kansioon mahtuneet (kummallinen vain 500 kuvan raja :D), joten täällä loput.

Ei kommentteja: