keskiviikko 12. elokuuta 2009

Good bye kisat...

Eli ole Nunosta agilitykisaajaksi... Eilen kävi tapaturmainen onnettomuus, kun kaksi kovapäistä koiraa pamauttivat vauhdilla päin toisiaan ja hirmuinen kopsaus vain kuului, kun päät kolahtivat yhteen. Nunolta murtui/katkesi törmäyksessä hammas (tai siis ainakin yksi hammas, muita pitää seurata). Nuno on kipulääkettä saava. Nuno menee juurihoitoon. Kyseessä oli puhdas vahinko, mutta erittäin ikävä sellainen. Onneksi sentään ei käyny pahemmin, kuin mahdollinen yhden hampaan menetys (toivottavasti!), toinen koira kun oli n. 3 kertaa Nunon kokoinen ainakin massaltaan. Toisellekaan ei kovin hyvin käynyt: yksi irronnut hammas ja haava alaleuassa. Voi itku. Nyt vaan sitten perumaan agilityilmoittautumisia.

6 kommenttia:

pimpula kirjoitti...

Osasivatko lekurit jo siis sanoa, että hammasta ei välttämättä jouduta poistamaan?

*kyselee emppu suklaapalaansa nakerrellen, nams!*

Pikaista paranemista Nunolle!

Nunonen-Nenunen kirjoitti...

No siis ei sitä kuvaamatta tiedä eli tiistaina selviää. Mutta siis jos pulpa-amputaatio oisi tullut kyseeseen, niin sit ois pitänyt tehdä se heti, mutta tuohon hampaaseen sitä ei voi tehdä (vai lähinnä kulmureihin soveltuva toimenpide). Ja sit se juurihoito vaatii kunnolla aikaa ja aiemmin ei ollut vapaita aikoja ja se juurihoito/hampaan poisto ei oo niin kiireellinen. Soittivat kipulääkekuurin lähiapteekkiin ja muita hampaita pitää tarkkailla myös... Opin yhden puhelun aikana paljon hammastermistöä.

May kirjoitti...

Voi ei. Harmillista, vaikka olikin vahinko. Toivottavasti Nuno paranee nopeasti!

Nunonen-Nenunen kirjoitti...

Välitän Nunolle terveiset :) Ei se kovin kipeältä vaikuta. Ollaan yritetty Kennelylituomarin kanssa pitää sitä vähän aloillaan ja riehumatta, mutta Nuno on toista mieltä... Jatkuvasti ois haastamassa leikkiin, tuo leluja, muffaa ja syö kuten ennenkin, ruoka ollaan vaan mössätty nyt varuilta kuitenkin. Hassu otus. :)

Tiia kirjoitti...

Voi ei. Toivottavasti Nuno paranee nopeasti. Tosi harmillisia tollaset :(

Kaarina kirjoitti...

Jopas oli tälli huh,huh. Koskaan ei tiedä mitä sattuu. Pikaista toipumista Nunolle !
Meillä jäi tän viikon treenit väliin. Flunssa kun vei äänen, ja lääkäri antoi puhekiellon. Isäntä ja koirat vaikuttaa jostain syystä kovin tyytyväisiltä.