keskiviikko 19. elokuuta 2009

Minäkö kipeä?

No niinhän se menee, kun koira saatiin kuntoon, niin omistajalla alkaa paikat prakaamaan... Rasitusvamma/jännetulehdus jalassa, mutta no, nythän ollaan kisatauolla muutenkin. Liikaa ulkoilua koiran kanssa?

Nuno taas? Se on huollettu ja hoidettu ja on taas oma itsensä. Yhtään hammasta ei herra joutunut luovuttamaan hammaskeijulle, -peikolle tai eläinlääkärin kokoelmiinkaan. Hyvä näin. Oikein osaavaa ja ystävällistä palvelua saimme Anidentissä, jota voin suositella kyllä. Nuno siis vietti Anidentissä eilisen illan ja kahdeksan aikaan saimme hakea heräilevän koiran kotia. Omilla tolpillaan se vastaan tuli ja häntää heilutti. Loppuilta meni kuitenkin Nunolla viltin alla nukkuessa anestesiakrapulaa pois. Aamulla vastassa sitten oli sudennälkäinen pikkuperro, jonka äänikin palautui kuuluvaksi. Tänään ollaan kuitenkin vielä lepäilty läääkärin käskystä.

Maanantai-iltana Nuno antoi näytteitä hepuloinnista, kun piti ottaa hammaskuvia. Tuntui lällättävän, että minäkö muka kipeä, ethän saa mua edes ikuistettua filmille!

^ Tässä voi esmes kieppua kennelylituomarin sylissä, ei se mitään telkkaa halua katsella, mun kaikki puolet on parempia!


^ Nopea leikkiinkutsu, älä nyt kato sitä telkkaa...


^Leiki mun kaa, leiki mun, leiki mun kaa!!!


^ Etkö tosiaan tuu? Tässähän joutuu melkein pysähtyyn...


^ Pitänee ottaa tehokkaammat otteet käyttöön!


^ No okei, yks posetus ja sit kyl leikitään.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä kun pikku Perro-poika kunnossa ja emännälle jalan huilausta varpaat kohti kattoa.
Täällä jälleen uusi koira-vauva. Aunin Mika ja Riina hakivat tänään sieltä teiltäpäin pienen "kaniini kääpiö-mäyriksen"-tai jotain sinne päin, kuvassa oli hauskannäköinen lilliputti patukka.


tetu

pimpula kirjoitti...

Hyvähyvä, ettei hammaskeiju ottanutkaan osuuttaan! Omistajalle pikaisia paranemisia :)

Nunonen-Nenunen kirjoitti...

Juu, kyllä tämä jalka tästä. Lääkärin luvalla saan liikkua. Nuno taas ei muista enää koskaan mitään tapahtuneenkaan hammasrintamalla.

Tetu: maastonakit ovat kivoja. :)

Anonyymi kirjoitti...

Tuo Maastonakki oli hyvä, pitää muistaa kun näkee Mikaa ja Riinaa

tetu