perjantai 7. elokuuta 2009

Odotettavissa maanantaihin saakka...

Huomenna on agilitykisat. Iiks. Nuno ei ole pariin ehkä jopa kolmeen viikkoon nähnyt yhtään estettä. Luvassa on siis hyvin kuumana käyvä koira, jota tulee olemaan tosi hankala pitää hanskassa. Eli tulosveikkaus A-A-A-A-Hyppy-Putki-A-A-A... Luuletteko, että meillä on tuollainen rata mentävänä?!? No jos sitä tämän illan tekisi mielikuvaharjoitteita, kuten eräs agilitykouluttaja on joskus kehoittanut tekemään...

Kennelylituomari on reissussa vielä joitain päiviä. Ollaan saatu siis viettää Nunon kanssa laatuaikaa kahdestaan. Ei me kyllä oikein mitään olla tehty. Oltu vaan, rapsuteltu Nunoa, leikitty, käyty tokossa, viihdytetty vieraita jne. :) Kennelylituomaria odottaa nukkumapaikka verhonvälissä. Nuno on ominut toisen puolen sängystä aivan tyystin. Se laittaa päänsä Kennelylituomarin tyynylle ja alkaa vedellä sikeitä. Välillä se kääntyy selälleen ja välillä tunkee ihan kylkeen kiinni. Taitaa Tempur olla koiran mieleen. Kennelylituomari saattaakin huomata tyynyynsä painautuneen pienen pään ja kuonon kuopan.

Aloitin myös toisen blogin. Saas nähdä kuinka innostus sen kanssa riittää. Löytynee linkkilistan alusta...

2 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Että sellaista teillä. Tsemppiä kisoihin!
Tuntuu se A vetävän Tinkaakin puoleensa... tiistaina treeneissä mentiin näin: hyppy-hyppy-putki-hyppy-kepit...eiku sehän karkas Aalle! Tota se teki pari kertaa, sitten meni kouluttaja seisomaan Aan eteen ja edelleen oli typy tunkemassa sille... liekö juoksutauko saanut typyn pään sekaisin kun taas esteille pääsi vai ohjaajan kädettömyys ohjata koiraansa oikealle esteelle?
Tinka muuten menee ekoihin virallisiin kisoihin tässä kuussa Vääksyssä, lainaohjaajalla ;)

Nunonen-Nenunen kirjoitti...

Ei, ei, ei... Ei kai nyt ohjaajassa ole koskaan vikaa? ;) Sehän on vaan niin, että A:lta näkee kauas, kun pääsee korkealle! :D Ja rämäpäille paras este koheltamiseen. Tsemppiä Vääksyyn ja laita nyt se Jyppi kisalistaan!