tiistai 3. marraskuuta 2009

Kuvatonta tekstiä kunnes toisin todetaan...

Mulla olisi kyllä kuvia, paljonkin, erkkarista, hierontakurssilta, syksyisestä metsälenkistä... Mutta ei, niitä ei teknisistä syistä saa nyt koneelle. Palaamme kuva-asiaan nettilinjojen selkiydyttyä.

Tekstiasiaa saan tuotettua kuitenkin. :) Käytiin Nunon kanssa siis koiranhierontakurssilla. Kiitos vielä Barbet Finlandille ja etenkin Reetalle järjestämisestä ja urheilukoirahieroja Anne Vaskiolle! Olen vuosia sitten tutustunut koirahierontaan ja niillä opeilla sitten on Jaki ja Nuno huollettu. Olipa kivaa huomata etteivät ne tekniikat ja opit ole mihinkään muuttuneet. Nuno pitää hieronnasta, vaikka siinä joutuukin olemaan rauhallisesti.

Anne kertoili meille myös kaikenlaista mm. lihashuollosta ja miten koirat voivat näyttää erilaisia kiputiloja jne. Vitsikkäästi todettiin Petran (barbet Lucan omistaja) kanssa Nunon olevan kroonisesti sairas, kun se haukkuu ja riekkuu ja rellestää jatkuvasti. ;) Nimimerkillä termiitin omistava. Hierontakurssin lopuksi Anne vielä tuli kysymään, että onko Nuno barbet, kun se on niin pieni... Tappijalka mikä tappijalka, ei kelvannut barbetiksi. ;) Hyvä kurssi kyllä oli.

Löysin Nunolle sopivan synttärilahjankin. Mutta se on eriasia milloin se saa sen, kun vaihtoehtoja on liikaa mistä valita se juuri oikea. No narunjatke laittaa suunnittelumyssynsä mietintään. Aatelkaas, vielä viikko ja sitten Nuno on "aikuinen". Uskoisitteko? Se ei itse sitä taida uskoa, on sen verran riehakas leikkijäinen. 2 vuotta, pidettäisköhän pirskeet?

Parin viikon päästä mennään uimaan Hyvinkään koirakylpylään. Otettiin siihen vielä suolahuonehoito uinnin päätteeksi. Saas nähdä kuinka suola saa limat irtoamaan sekä ihmisiltä että koirilta. Lykkäsin menemään kisailmot agikisoihinkin... Toivottavasti on kisojen jälkeen jotain tuloksia kerrottavana.

Kynsi on parantunut. :) Tossua käytettiin tasan kerran ja silloinkin vain osan matkaa. :/ Kannattikohan satsata?

3 kommenttia:

pimpula kirjoitti...

Miksi oi miksi mä luen jatkuvasti ton suolahuonehoito -sanan totaalisen pieleen? suolenhuuhtohoito? suolenhoito? ei. suolahuonehoito. Voi huoh. :D

Nunonen-Nenunen kirjoitti...

Haha, mä arvasin, että sulla ilmenee tuo lukihärö taas! :) Oisko sulla sittenkin enemmän tarvetta suolenhoidolle kuin suolahoidolle?!

AnMari kirjoitti...

Yhteystietosi haluaisin löytää