sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Kuvitettua päivitystä

Pieni miekkosemme vietti synttäreitä männä viikolla. Synttärisankarille piti toki tehdä kakku (maksalaatikkoa, nakkeja ja kurkkua) sekä hankkia 5 lelulahjaa ja Kennelylituomarin yksi lelu lisää sekä pussillinen koirankeksejä. Synttärisankari taisi olla aika tyytyväinen... Paitsi Nunosta alkuun olisi saanut valokuvaaminen jäädä ja kakun kimppuun hyökätä suoraan.

^ Eikö jo saa ottaa?

Koska kakkua on tullut vedeltyä, on Nuno aloittanut uuden liikuntaharrastuksen. ZUMBAN! Kuvien laatu ei näissä päätä huimaa, mutta asennot ovat niin makeita, että pakko laittaa esille.
No okei, ei se Nuno ihan tuosta noin vaan ole alkanut zumbaamaan, mutta pallozumbaamaan kylläkin...


^ Zumbaamaan pystyi Jyväskylässäkin, vaikka siellä jo satoi lunta paljon aiemmin kuin kotona. Uuden putken hankkiminen on kannustanut ottamaan kuvia, mutta ihan sinut putken kanssa en vielä ole. Alla kuitenkin jotain harjoitelmia. Nuno parka, aina saa olla kuvauskohteena...^ Kaverikuvassa Luca ja Nuno


^ Vastavalolla leikittelyä...

^ Yhääh, tää keppi maistuu pahalle!

^Leviathan

Ai niin, pantojakin on taas tullut tehtyä, mutta jatkossa pannat ja muut koirille tarkoitetut vermeet, joita teen, päivittyvät tuonne mun toiseen blogiin.

Ei kommentteja: