keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Minä täällä taas moi!

Minä täällä taas moi! Arvatkaas, noi narunjatkeet on tulleet ihan hulluiksi. Ensin ne kärräs melkein kaikki meidän kamat jonnekin isoon autoon ja veivät ne jonnekin. MINNE??? Sitten ne nukkui patjalla ja siivosivat hulluna ja veivät loputkin kamat sinne samaan autoon. Kun oli siivottu ja siellä kotona ei ollut enää mitään muuta kuin minä, vei toi narunjatke mut kävelylle ja sanoi, että laitas viimeiset faksit meneen.

Mä pääsin sinne ison auton etupenkille ja sieltä oli hyvät näköalat, mut koska maisemat oli tutut, niin mä päätin vähän lepäillä. Osa sen viimeisen kuorman kamoista tuli meidän mukana ja nyt me ollaan jossain idässä. Niin ne sanoo. Tää on vähän kumma paikka, kun ei täällä oo edes mun omaa sohvaa, mattoa tai sohvasänkyä. Ja lelujakin on vaan rajoitetusti ja mun herkkukaappiakaan ei löydy mistään. On niillä täällä mulle vilttejä ja ruokakupit jne. että jotain omaa sentään. No ihan hyvin mä täällä oon viihtynyt silti. Mua vaan ihmetyttää, että minne se iso auto katosi, niin ja ne tavarat. Mitähän muuten tarkoittaa väliaikainen? Ja sit omakotitalo ja piha? A-esteen ja hypyt mä oon ton puheista bongannut myös. Muutetaankohan me taas? Ehkä Sporttikoirahallille tai jollekin muulle hallille? Ei noista ota selvää...

Jouluna olin Keski-Suomessa. Siellä oli tosi kivaa. Joulupukki tosin toi mulle vaan ihan liian vähän lahjoja (= yksi lelu, 3 pakettia hodariluita ja 2 nauravaa nakkia), mut sit tuo narunjatke kuiskas mun korvaan jotain jostain omasta A-esteestä, pujottelusta ja hypyistä, joten saa nyt nähdä saanks mä sit jotain lisälahjoja joskus, jotka joulupukki vaan nyt jostain kumman syystä unohti tuoda kuusen alle jouluksi.

Joulun jälkeen tuli sit taas uusi vuosi. Arvatkaas miten mä juhlin? No parhaalla tavalla tietenkin eli agilitya treenaamalla! Mulla oli ainakin yhtä räjähtävä vauhti radalla kuin raketeilla. Hallin naapurustossa olivat vähän kiertäneet lakia ja aloittivat sen ammuskelun jo ennen kuutta, mutta varmaan vaan juhlistaakseen mun maaliintuloa! Ja sit treenien jälkeen mentiin Siuntioon. Sen ihan uuden vuoden mä aloitin lumikasojen kunnostuksella. Niitä piti vaan vähän kaivella. Jostain syystä toi narunjatke ei ilahtunut siitä, että mä kaivoin heinät ja nurmet esille. Mikähän siinäkin oli? Ne rehut lensi niin kauniisti ympäri pihaa ja hankea. Niin ja toivottavasti se ei kuvittele, että mä ottaisin minään lahjana sen uuden Back On Track verkkoloimen, jonka se sanoi tilanneensa.

Tolla Narunjatkeella on kuvia kyllä muistikortilla, mutta se ei vaan saanut niitä koneelle ja saati sitten tänne blogiin asti. Mun täytyy varmaan haukkua sille vähän, jos sit jotain tapahtuisi. Sitä se (ja mäkin kans) on harmitellut, että olisipa joskus aurinkoinen sää viikonloppuna ja ei miljoonaa pakkasastetta, niin se vois ottaa sen kameransa ja lähtee mun kans kunnon kuvausreissulle. Se teki mulle muuten kivan joulupannan, poroja ja punaista. :) Nyt se vois tehdä taas uuden, vaikka kerrankin sinisen.

(C) Maire Laine

^ No nyt se Narunjatke sai sentään Mairelta kuvan musta, kun kävin moikkaan täs kerran Pipiä ja Pöpiä, niin ei oo ihan kuvaton blogi. Terkkui vaan Mairelle! :)

3 kommenttia:

Kaarina kirjoitti...

Moi Nuno! Me jo huolestuneena ihmeteltiin mihin se poitsu oikein katosi. Hyvä kun olet tallessa. Pidä sitten huoli että kaikki luvatut A:t ilmestyy paikalle, sovitun mukaisesti. Terkuin eno-Danny ja Feno

Unknown kirjoitti...

Onpas kiva kuulla sun kuulumisia Nuno! Mä ihmettelinkin, minne mun viimekeväinen huonekaverini on häippässyt ;D. Oliko muuten pitkä matka siinä isossa autossa? Oma A ja aitoja kuullostaa hauskalta, ja ehkö myös putki... Toivottavasti taas törmätään jossain!
T. Mocca Piccarainen

Nunonen-Nenunen kirjoitti...

Ei ollut pitkä matka autossa, vaikka mä siis nukuinkin suurimman osan matkaa. Lyhyeksi jäi unet. Nyt mä oon ajellut metrolla jo monta kertaa. Vähän kuin menis junassa, mutta ei vaan nää maisemia. Mut joka reissulla oon kyllä uusia ihmiskavereita eli pussauskohteita löytänyt, joten ei uutta sillä saralla. :P

-Nuno