keskiviikko 17. elokuuta 2011

Tilastoja ja hakusanoja

Narunjatke vilkuilee aina välillä ihan mielenkiinnosta blogin tilastoja ja hakusanoja. Yleensä tänne ollaan päädytty jollain versiolla nunonen-nenusesta eli nunonen-nenunen, nunonen nenunen tms. Lisäksi jotkut ovat päätyneet blogiin jollain versiolla virallisesta nimestä (välillä lainausmerkeissä, välillä yhteenkirjoitettuna tms). Eli Nuno = Beso Bocan Atrevimiento. Sama mies tai koira kummankin nimen takana. :) Tuolta oikealta sivupalkista varmaan olettekin huomanneet, että rakkaalla on monta nimeä. Uusin ja listasta puuttuva taitaa olla muuten Nenutzi tai Nenutzi-Penutzi... Blogin otsikolla tai jollain versiolla siitä tänne on myös löydetty.

Blogiin on päädytty edellisten lisäksi myös mm. seuraavilla hakusanoilla: perro nuno luonne, älli ja nera, heinäseiväs jne. Tässäpä nyt koostevastauksia:

Heinäseiväs löytyy blogista tästä tekstistä. Ei tainnut olla ihan mitä haettiin, tai mistä mä tiedän. Nunosta heinäseiväs olisi käynyt heittokepistä. Piti huomauttaa ettei sitä saa ottaa.

Älli ja Nera taas lenkkeilivät kerran meidän kanssa Kasiksessa.

perro nuno luonne: luonteesta on pitkin blogia. No Nuno on Nuno :D Tässäpä jotain: Mun pieni pusukoira, joka pussaa tutut ja tuntemattomat. "Kun vaan joku rapsuttais, tai leikkis mun kaa..." Kainaloinen, sylikoira. On mielellään kaikessa mukana nokkansa kanssa. Sukkavaras. Aina valmis partiopoika ja syttyy sekunnissa. Tekee hirmu mielellään kaikkia kokeiltuja lajeja. Tekee mm. agia myös muiden kanssa kuin minun. Energinen ja pilke silmäkulmassa koheltava keppostelija. Nunon kanssa on helppo kulkea oikeastaan missä vaan, Helsingin keskustassa, julkisissa kulkuneuvoissa tai metsäpoluilla. Ei hajoa, jos pidetään lepopäivä, mutta toisaalta mm. eräs kaverini, jolla koiria, on sanonut ettei jaksaisi noin paljoa tekemistä vaativaa koiraa.

Ei vaikuta kovinkaan riistaviettiseltä eikä välitä muista eläimistä. Tykkää kuitenkin käyttää nenäänsä eikä siivet ainakaan aiheuttaneet kauhistusta. Noutaa mielellään ja uinti on toinen lempilaji agin lisäksi. Ahne. Aika äänekäs, vaikka koulutuskysymys mielestäni eli huonosti koulutettu, kun ei asuta kerrostalossa. Vahtii siis omaa reviiriään äänekkäästi. Toisaalta esim. naapurin pikkuräksyt (4 kpl) huutamassa aidan takana ei saa Nunosta mitään irti. Helposti motivoitavissa leluilla ja nameilla tai ylipäätään yhdessä tekemisellä. Tykkää yleensä kaikista koirista ja leikkii mielellään muiden kanssa. Fiksu ja nopea oppimaan. Tuomareilta tullut kommentteja erinomaisesta tai miellyttävästä luonteesta, kontaktinhakuisuudesta jne. Omaa myös omaa tahtoa ja ei pienestä hätkähdä.

Back on track verkkoloimen koko: Nunon BOT verkkoloimi on kokoa 52 cm muistaakseni... Rinnan alta selän päälle tulevaa osioo sai lyhentää sekä kiristysnauhan mahdollisimman pienellä.

huulirasvahylsyjä: nettikaupoista saa. Omani olen tilannut Jenkeistä ja muistaakseni Pienestä tuoksukaupasta.

Siuntioonkin kohdistuvia hakuja on ollut useita:
Siuntio juhannus: juu Siuntiossa ollaan vietetty juhannusta kerran jos toisenkin...
Siuntio ralli: ei mitään aavistusta
Siuntio maatila: kai niitä siellä jossain on, kun on peltojakin
Siuntio uimaranta: kannattaa käyttää jotain karttapalvelua apuna, en osaa auttaa

Barbet vs. perro: katso edellisen postauksen video... ;)

leukaparta: Tätäkin Nuno on kokeillut. Todistuaineistoa täällä.

villakoiramix: Nuno tuntee Roopen. Roope on villakoira x labbis.

Näitä hakusanoja on paljon enemmänkin ja varmasti monta hauskaa on mennyt ohi. Harmillisesti tuolta blogin tilastoista vaan näkee vain osan menneistä.

Ei kommentteja: