keskiviikko 28. tammikuuta 2009

Saanen esitellä: ESPANJAN VESIPUNKKARI!!!

Nunolle koitti karvakato tai toisin sanoen narunjatke pääsi toteuttamaan sisäistä parturiaan... Miksi hienot leikkaukset olisivat vain portugeesien ja villakoirien jne. käytettävissä. Ehei, me päätettiin tässä uida vastavirtaan ja tehdä hieno leikkaus Nunolitolle. No vähemmän hieno ja kaunis tästä taisi tulla, mutta sitäkin rockimpi - joten olkaa hyvät: ESPANJAN VESIPUNKKARI!



Huomaa leveä irokeesi ja leukaparta. :D




Esitellään tässä messarista ostettu uusi pantakin... Nyt se erottuu karvavuoren poistuttua. Terveisiä vaan Salsa-siskolle, toivottavasti uusi panta on ollut hyvä! :)

Kuvat on otettu ilman salamaa, jotta sain lähikuvauksen päälle. Nunolla on myös portugeesitapaan tupsu hännänpäässä.

Ja osallistutaan nyt vielä "Rotan" kanssa tämän viikon kuvahaasteeseen, jonka aiheena oli "ASENTO". Nunolle sana asento käskynä tarkoittaa näyttelyseisomista. Mutta koska tavalliset näyttelyseisontakuvat ovat aika tylsiä, palauttelin Nunon kanssa mieleen veijariklubilla opittua kumarrusta. Tässä leikkiasennossa Nuno on usein, mutta leikin tiimellyksestä en olisi saanut onnistunutta kuvaa, joten nyt turvauduttiin temppuun. Hyvin näytti muistavan ja paikallaan olokin tuossa asennossa sujui....


ps. karvaa Nunosta lähti yli 450 gramman verran...

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jestas, miten hilpeä pukinparta! Meinaatko pitää pitkäänkin? Siihenhän voi punoa letin, jos kylään menee.

pimpula kirjoitti...

Voijjei mikä ruipelo! :D Ja toi tupee on ihan huisi. Hihihi.

Nunonen-Nenunen kirjoitti...

Noo, kattellaan tän parran kanssa. On se aika veikeä... :D Siinä kun on noita valkoisia karvojakin edessä. Mihinkään näyttelyynhän me ei aikoihin olla menossa, joten eiköhän toi parta saa jonkin hetken tossa alaleuassa roikkua. Suunnittelin siihen jo itsekin lettiä ja ehkä värillisillä hiuslenkeillä se sitten kiinni?!

Petra kirjoitti...

Vähän sä oot Nuno khuul :)

Terveisiä narunjatkeille ja rapsutukset Nunolitolle!

terkuin,
flunssainen Tampereen P

Anonyymi kirjoitti...

Aivan hillitön! :)