keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Kuvaa putkeen...

Eli narunjatke hommasi kameraansa uuden putken. :) Vanhalla perusputkella ei zoomi riitä kaukaa otettuihin kuviin ja huippuilmeet sekä -asennot jäävät tallentamatta muistikortille. Uusi putki edustaa teleskooppimaisuutta ja on hirmuisen hankala käyttää. Tai siis juuri olen oppinut ottamaan suht hyviä kuvia tuolla perusputkella ja nyt pukkaa uutta usvaa putkeen. Eli harjoitellen tässä mennään. Muistikortille on sentään muutama siedettävä kuva tallentunut, joten olkaas hyvät, alla pienoinen kuvakimara.

Täytyy vielä kertoa, että Vesikoirien kuvahaasteen aiheena on VESI, joten siihen liittyviä kuvia toki löytyy, samoin löytyy pari kuvaa juhannuksen metsälenkiltä Riikan kanssa ja juhannuksen palloaktiviteetista... Ai niin, pitää myös kertoa, että Nuno suoritti etsijäkoirakurssin loppukokeen hyväksytysti, kun vihdoin päästiin se tekemään (edellinen koe peruuntui sääolosuhteiden eli rankkasateen takia). :D




^ Ihan alkuun kyllä vielä vesikoiratreffeiltä kuva, joka otettuna perusputkella... "Hei Kola ja Kaapo, mäkin haluun sinne kivelle..."


Ja sitten niihin uuden putken harjoitelmiin...


^ Juhannus-Nuno


^ Kaislikossa suhisee...



^ Meressä on myös kiva vaan istua. Tai sekunnin voin istua, jos annat karkin...




^ Meressä uidessa tulee muuten tosi hyvä tukka...



^ "Vienkin tän pallon Kennelylituomarille, kun sä räiskit vaan sillä kameralla..."


^ Sinne se sukelsi...



^ Löytyihän se pallo...

^ Uinnin jälkeen on märkä pörrö...


^ Tukka silmällä ja silmä...



^ Catch the ball(s) if you can...


^ Nuno on tehnyt samanaikaisesta läähätyksestä ja lelun kiinnipitämisestä taidetta. Lelu otetaan ylä- ja alakulmahampaiden väliin hellästi kiinni toiselle puolelle suuta, jolloin kieli mahtuu hyvin läähättämään...


^ Kiinni on ja jyrkkä kurvi takaisin...



^ Surffilauta, kun meinasi karata...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Entistä enemmän kallistun Canonin puoleen!! Hirvee hinku tuli saada äkkiä kamera, jotta pääsee räiskimään! Hyvvii kuvei!

T: forumin "Käpy" kameranetsijä

Nunonen-Nenunen kirjoitti...

^ Onnistuneita kuvaushetkiä uuden Canonin kanssa :)