keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

PLAY (You're on Red)

Ollaan ehditty taas kaikenlaista sitten viime postauksen. Tässä nopea kuulumisten kerrontakimara. Narunjatkeet käväisivät Kemijärvellä ja noin 2000 autossa istutun kilometrin lisäksi nähtiin kauniita maisemia ja saatiin osallistua oikein kivoihin juhliin. :)




^Kemijärven maisemaa näkötornista käsin kuvattuna...


^Liekö tässä kaipaamani agility-poro, josta tilauksen tein jo viime vuosituhannella?

Nuno taas harrasti autoilua kanssamme vain osan matkaa ja jäi Keski-Suomeen odottelemaan paluutamme. Tällä reissulla Nuno onnistui shoppauttamaan itselleen kaksi Aqua Coolkeeper-tuotetta (matto ja panta) ja sai oman pelin. Koska Kennelylituomari hakkaa pleikkarilla harvase ilta UT III:sta, esitti tämä narunjatke koirien lahjussjumalille pienen, vienon toiveen Nunon omasta pelistä. Toive kuultiin ja Nuno onkin ollut oikein ihastunut peliinsä. Kiitos ja kumarrus vielä siitä!


^"Pelaa!" (Tarkkasilmäisimmät/kuvaa isommaksi klikanneet varmaan huomaavat Nunon oppivan tässä samalla myös lukemaan ja kirjoittamaan oman nimensä ;))




^Jossain täällä niitä nameja on... Toiset piilot paljastuvat palikoita nostamalla, toisia pitää nenulla työntää...

Näyttelyssäkin ehdittiin pyörähtää Nunon kanssa. Salossa oltiin ja tuomarina oli Arja Koskelo. Nuno oli muuten erittäin paljon tuomarin mieleen, mutta kakara mikä kakara. Eli tuomarin mielestä Numppis on ikäisekseen nuorennäköinen ja saa levitä vielä. Eli rupsahda rauhassa rakkaani... :) Naisnäkökulmasta leviäminen ei yleensä ole toivottavaa, mutta Nuno hei, sulla on oikein lupa siihen. ;) Koskelon mukaan aika kyllä tulee tekemään tehtävänsä tuon levenemisen suhteen ja jatkossa olisi siis Nunolta odotettavissa paljon. Tuomari kuitenkin erityisesti kilpailuluokan jälkeen kehui Nunon kaunista päätä ja erinomaisia liikkeitä. Tulos oli erittäin hyvä ja sijoitus luokassa 2.


Nunon arvostelu: "Erinom tyyppi, kaunis pää, joskin silmät saisivat olla tummemmat, hyvät rungon mittasuhteet mutta rungon tulee vielä syvetä ja levetä, eturinta saa kehittyä ja karva tiivistyä, hieman turhan pitkä kaula, hyvin näyttävä terverakenteinen kokonaisuus, eriom liikkeet"

Ainiin, meidän urbaaniperromme on kuulemma hieman liian elegantti. No tottahan se on, että eihän se mikään piharakki Espanjan maaseudulta ole... :D Kennelylituomarin mukaan jatkuva karjuminen ja kiljuminen on pidentänyt kaulan elegantiksi. Kiljuhanhella on pitkä kaula. Nuno on kyllä edelleen aikasta tosi lyhyessä karvassa, mutta nyt siitä ei erikseen sanottu. Täytyy vielä mainita, että ilman mitään treenejä Nuno käyttäytyi kehässä erittäin hyvin ja jaksoi seistä paikallaan.

Muiden perrojen kuvia tulee nettiin, kun ennätän ne ladata esille...

3 kommenttia:

Taru ja lauma kirjoitti...

Hei! Olitte Salossa, enkä tajunnut teitä ollenkaan! Sitä se teettää, kun jättää kerrankin luettelon ostamatta. Katsoin vain, että onpa hauskannäköinen nuori mies! Ja Koskelon rouvan kanssa olen ehdottomasti siitä samaa mieltä, että päässä on ilmettä, ja pilkettä silmissä. Onnea ja menestystä jatkossa iän tuoman jytinän kanssa - teistä vielä kuullaan. Laittakaa terkkuja, missä teitä voi taas nähdä, niin tulen laittamaan pari rapsua pojan korvan taakse. :D

Kaarina kirjoitti...

Näyttelykausi on teillä siis julistettu avatuksi, ja hyvinhän alku ainankin sujui. Komia poika, oiskohan tullut enoonsa... Menestystä jatkoon.

Nunonen-Nenunen kirjoitti...

Kiitos tsempeistä! Tänään oltiinkin kehässä jo paremmalla tuloksella, mutta huonommalla esiintymisellä... Kyllä Nuno voisi ottaa mallia enosta saavutuksista! ;)