lauantai 27. kesäkuuta 2009

Pitkäkieliset

Nuno kävi vähän näyttelytreenaamassa Aatun ja Sessen kanssa torstai-iltana. Sää oli mitä ihanin ja helle sai meidät pienten treenien ja leikkituokion jälkeen tulokseen: hurtat uimaan. Mutta kuvia, niitä piti tosiaan napsia, jotta saan harjoitusta uuden putken käytössä. Kuumuus venytti koirien kielet äärimmilleen, joten tässä esittelyssä pitkäkieliset vesiäiset torstailta...


^ Sesse



^ Aatu



^ Tämä alkaa olla Nunon blogissa jo tuttu näky, mutta lopuksi vielä "Lipsasen" tyylinäyte kielenroikotuksesta...


Loput reissun kuvat, onnistuneita oli yllättävän paljon, löytyvät täältä. Uintikuvissa jouduttiin sen verran varjoon ja kuvaaja muurahaisarmeijan puremishyökkäyksen kohteeksi, että ne nyt ei niin huippuja ole...




^ Nunon on päättänyt alkaa hiipiväksi tiikeriksi ja lohikäärme on piilotettu kaiken kiharan alle.... ;) (Ainakin huonekalut ovat nykyisin säästyneet lohikäärmekäsittelyiltä)


Loppuun vielä kuvasarja Nunon ilmeistä, kun Sesse tuli kysymään Tiikeriä leikkimään kesken luoksetulon... :D



...aluksi ja lopuksi näytti Nunoa naurattavan...

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

TOSI hianoja kuvia!!!! Kiitos, Ulla!!
Oot kyllä haka kuvaamaan ja vähä magee se uus putkiki siihe kameraasi!
t. Sesse ja Katja
Sesseltä hännän heilutus!

Nunonen-Nenunen kirjoitti...

Kiitos, veikkaan kuitenkin, että enemmän on uuden putken kuin kuvaajan ansiota... :)

sanna ja vida kirjoitti...

Mulla samainen osterin golden A5 ja terässä, mitä käytän kroppaan niin siinä merkintä 7 ja sit päähän ja mahaan terää, missä merkintä 10. Eläinliikkeessä on nainen jolla kaksi perroa, niin suositteli noita teriä ja tosi hyvin on pelannu. Mutta samoilla terillä saa kyllä melkein kaljuksikin ajettua jos haluaa, joten itse yritin pitää vaan käden vakaana :D (korvat menee saksilla, kun ekalla kerralla ajoin palan korvaa pois, niin en oikein enää tunne oloa niin varmaksi niiden kohdalla...)

sanna ja vida kirjoitti...

Samanlainen terä kiinnostais muakin, koska jos voisi ylläpitää lyhyttä turkkia, niin se ois kiva, kun tuo käsi ei kuitenkaan niin vakaa ole, että voisi vedellä vain ;)