lauantai 29. elokuuta 2009

Hammashoitoa ja ulkoilua

Nuno oli heti aamusta erittäin auttavainen. Esimerkiksi, kun yritin leikata kankaita ompeluksiani varten, tuli pieni perronen ja alkoi armottoman venyttely-pusuttelu operaation kankaan päällä. Ompeluksista tarkemmin siis ruokablogin puolella. Mutta siis pikkumies on ollut erittäin puuhakkaalla tuulella koko päivän. Vesikoirafoorumilla sitten huomasin pelastukseksi Empun ja Kolan kaipaavan ulkoiluseuraa ja treffithän siinä sovittiin. Kohteena oli Kasavuori ja seuraksi Kolan ja Empun lisäksi saatiin girlpoweria Uman (ah, Nunon uusin ihastus!), Menan ja Milan muodossa ja lisää poikavoimaa taas edustivat Ruu, Dino ja Esso. Kiitos seurasta, nyt meilläkin on väsähtänyt pikkuotus, joka rötköttää tuossa lattialla kyljellään... :)

Kameran otin mukaan, mutta sää ei ollut kovin suosiollinen, kun kosteutta ja sadettakin oli ilmassa. Oli lisäksi aikasta pimeää ja pilvistä. Lenkin puolen välin tienoilla koirat, tai Milahan se taisi olla, löysivät aivan ihanan sammalmättään, jonka upottava pehmeys kutsui vastustamattomasti puoleensa. Tässä vaiheessa oli mustikoiden syöminen pakko lopettaa ja kaivaa kamera repusta. Kuvista suurin osa ei onnistunut kuin värien puolesta - ihanaa vihreää ja ruskeaa. Muuta niistä ei selvää saanutkaan... Olen onnistunut tarkentamaan kaiken maailman korsiin koirien sijasta.

Pari kuvaa onnistui jotenkin:

^ Mena ja taustalla Mila(?) ja Ruu...^ Esso, Mila ja Kolan takamus


^ Mila ja Esso

^ Mila^ Ruu

^ Esso


Nunon hammaslääkärillä käynnin tuliaisina kotiin tulivat kananmakuinen hammastahna ja kaksipäinen hammasharja koiralle.^ Kohta harjataan


^ Tää tahna on hyvää...

^ Ei kun näytäs niitä hampaitakin, äläkä vain syö sitä tahnaa...

^ Edestä...


^ Takaa...

^ Harjatiharjaus...

^ Harja heiluu poskessa

3 kommenttia:

SanDe kirjoitti...

hehe, hauskannäköistä puuhaa tuo hampaitten harjaus :D Pitäisi ottaa kyllä treeniä joskus, koska mielestäni olen nähnyt paljon paljon nopeampia perroja kuin Vida, niin siinä sitä vasta tää oliskin pulassa kun pitäisi vielä kovempaa juosta ;) Meillä alkaa nyt tänä lauantaina ominpäin hallitreenaus pienellä porukalla, niin tule joku kerta sinne Nunosen kanssa!

Nunonen-Nenunen kirjoitti...

Joo, mutta Nunosta tuo harjaus ei ehkä ole ihan niin kivaa kuin kuvat antaa ymmärtää... ;) Tai siis meillä vasta harjoitellaan. Se hammastahnan pahvikotelo on epäilyttävä, ties vaikka korvaputsaria tai silmätippoja ois sen sisällä...

Otetaan vaan joskus yhteistreenit! :)

Nunonen-Nenunen kirjoitti...

Tai siis itseasiassa Nunon tunnot harjauksesta kuvastuu hyvin tokavikassa kuvassa...