maanantai 1. helmikuuta 2010

Maanantain mietteitä

Hmm, oikeastaan ei ole mitään raportoitavaa. Tai ehkä on sittenkin... Narunjatkeella on agilityähky, joten Nunoa saa jatkossa nähdä liitelemässä Kennelylituomarin kanssa, kunnes kokoan itseni taas sekä fyysisesti että henkisesti. Nunolla taas on jonkinmoinen Narunjatke on mälsä tyyppi -ähky ja onkohan tämä nyt sitä kuuluisaa murrosikää? Nunohan ei pahemmin ole murkkuillut, mutta viimeaikaiset temppuilut osoittavat muunlaista. Hymph!

Toisaalta rally-toko on kivaa kummastakin ja Nuno jaksaa harjoitella kivasti liikkeitä. Menin Annan ja Anninan yllytyksestä ja vähän Petrankin ilmoittamaan meidät jo kisoihinkin. Onneksi sentään mölliluokkaan ja koska sinne on vielä rajoitettu osanotto on aina tietty mahdollista, että mukaan ei mahduta ja saadaan huokaista helpotuksesta ilman suurempia ponnisteluja. Petran kanssa jutellessa kävi ilmi, että eihän vielä olla läheskään kaikkia liikkeitä edes koitettu, mutta kai se riittää, että ainakin kerran on kuullut miten ne teoriassa pitäisi suorittaa tai edes nimeltä jos ei sitä teoriaakaan?!

Rally-tokojutuista kirjoittelinkin jo aiemmin. Kummallista, että tuohon hommaan olen naksuttelun nyt ottanut avuksi, vaikka muuten sitä on tullut hyvin vähän harrastettua. No näyttää toimivan, joten mikäs siinä. Naksutinkokoelmakin on jo kasvanut kolmeen, kun treenireissulta naksu unohtui ja uusi piti käydä ostamassa. Punainen, sopii treeniliivin väreihin. Tulipa sitten kuvattua pari huonoa videota meidän sisäpuuhista.Ei meistä oikeita tokoilijoita taida koskaan tulla, kun mulla on niin voimakkaat vartaloavut kaikessa, mutta jos oon oikein ymmärtänyt, niin rallyssa saa ainakin alokasluokassa vielä venkuloida. :)Uintia Nunolle on luvassa taas lähiaikoina ja suolahuoneeseenkin olisi aika varattuna. Jee! Kennelylituomari bongasi Hesarista jutun koiran hännänheilutuksesta. Tuon jutun luettuani jäin pohtimaan, että mitäs Nuno viestittää, kun sen häntä heiluu laajassa kaaressa vasurilta oikeaan ja oikealta vasempaan? Niin ja kummasta suunnasta tuota oli tarkasteltu? Siis että sen robottikoiran suuntaisesti häntä heiluu vasuriin vai sen vastaantulevan vasemmalle? Mene ja tiedä, ehkä joku tutkijoista näkee tämän ja viitsii postata mulle vastaukset. ;)

Ainiin, Nunosta on tullut Mursusaaren Mötkäle (Aku Ankkansa lukeneet varmaan tunnistavat tämän)! Viime punnituksessa elopainoa näytti vaaka jopa 17,8 kilon verran. Huh. Syksyllä sitä oli 17 kiloa ja nyt siis melkein kilo lisää. Kaikkea ei voi laittaa kasvaneen tukan piikkiin, joten eipä ihme oikeastaan, että moni on todennut Nunosta tulleen jämäkkäämmän ja äijämäisemmän. Läski se ei ole, kun kylkiluut tuntuvat kyllä mainiosti.

1 kommentti:

Petra kirjoitti...

Sama täällä, häntä heiluu niin laajassa kaaressa molempiin suuntiin, että välillä sihteerikkö ihmettelee, ettei se ole vielä pyörähtänyt ympäri :)