tiistai 26. tammikuuta 2010

Remonttikoira?

Niin meillä siis remontoidaan. Ei mitenkään suuressa mittakaavassa, mutta alakerran wc on saamassa uutta ilmettä. Nunohan ei remonttia ole aiemmin kokenut eikä tämäkään näytä hetkauttavan koiraa suuntaan tai toiseen. Paitsi ehkä hyppimään seinille. ;) Nimittäin remppahan merkitsee sitä, että narunjatke sutii maalia seiniin musiikin tahtiin eikä leiki koiransa kanssa. Remppa myös merkitsee sitä, että Kennelylituomari tasoittaa seiniä ja irrottelee lavuaaria ja sen sellaista. Sekään ei leiki koiran kanssa.

Vessan ovella kävi Nuno istuskelemassa, katseli pää kallellaan hullunkurista heiluntaa maalitelan kanssa, puisti päätään ja lähti. Keksi sitten Kennelylituomarin jättäneen pipo-hanskat-lapaset-laatikon lipastosta auki. Sieltähän fiksu pörröpää keksi hakea yksitellen hanskan ja pipon, jos toisenkin. :)

1 kommentti:

Petra kirjoitti...

Höh, mun hallintapaneelin blogipäivityksissä on joku "musta sunnuntai" - niminen blogiteksti teiltä, mut sitä ei sit oikeesti ookaan missään... HÖH! Täällä on hiljaista, siis meidän blogissa, laiskuutta ja väsymystä. Eikä meille kyllä oo paljon tapahtunutkaan.