sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Savikko vol. 2 ja Nakkimatic

Käytiin agilitya treenaamassa taas Savikon opeissa. Tällä kertaa oli vauhdikas rata, jolla ohjaaja sai olla nopsa, kun koirakin on nopsa. Alla taas "vähän-sinne-suuntaan-mitä-tehtiin" -kuva.Ensimmäisen kierroksen, jota siis päästiin A:lle asti, oli nelosesteeltä vitoselle kääntö, jossa yllättäen ohjaaja mokasi sanomalla Nunolle hypyn 4 päällä "tänne". Sepon kysyessä kukahan huusi koiralle tänne juuri kun toinen hyppäsi, ei auttanut kuin nostaa omaa käpälää kohti kattoa. Omia höpötyksiä sensuroiden siis uusiin yrityksiin ja sit menikin mainiosti. Nelosen ja vitosen väliin valssi vitosta hipoen.

Ysin ja kympin väliin persjättöä ja kympin ja yhdentoista väliin taas jälkimmäistä hyppyä hipova valssi. Taipui ja kun omia tassujaan laittoi tarpeeksi ripeään tahtiin toisen eteen, ei ehtimisenkään kanssa tullut ongelmia. Rengas meni mainiosti, mutta pujottelun kulma oli Nunolle ja minulle myös hankala. Ensimmäisellä kerralla työnsin Nunon liikaa taakse ja parilla muulla yrityksellä huomattiin, minulla jo tiedossa ollutkin, avokulmien vaikeus. Nuno vaan ei osaa niitä kunnolla, kun kulmaa tulee tarpeeksi. Tätä siis harjoittelemma.

Kontakteja varten me saatiin nyt kotiläksyksi naksuttelutreenejä. Nämä aloitimmekin jo. :)

Keski-Suomen vierailevat tähdet toivat Nunolle älypelin tuliaisiksi. Nakkimatic. :)

Namit menee palikoiden sisään ja ne saadakseen Nuno pitää työntää palikat noihin alkupisteisiin, muuten palikat eivät nouse vaan kulkevat noita kiskoja pitkin.


Nuno kiittää vielä hienosta tuplapelistään. :)

2 kommenttia:

Sanna Lehtonen kirjoitti...

Hieno laitteisto NUnolla! :)

Meilläkin on jotain uutta, kiitos mm. teille (ks. blogi) :)

Anonyymi kirjoitti...

Heips

Täällä Keski-Suomessa "serkku-koiruudet" kateellisina katselevat tuota Nakki-Matic:ia

terv. Lenni ja Mila sekä pafi