perjantai 5. maaliskuuta 2010

Savikko vol 1.

Tänään se alkoi. Nimittäin Seppo Savikon agilitytreenit Sporttikoirahallilla. Huuh, olihan kivaa. Aluksi päästiin vain neljä ekaa estettä, kun tuli ongelma. Sitten päästiin vähitellen 5 ekaa sitten 6 ja 7 ja lopulta se 9! Tuo alla oleva kuva ei ihan kohdillaan taida olla, mutta ajatusta antanee siitä mitä tehtiin...


Ensinnäkin saanen hehkuttaa tuskailuja aiheuttaneiden lähtöjen onnistumisia. Aivan mahtavaa, tätä jatkossakin ja vahvistetaan lisää. Nuno ei edes yrittänyt varastaa vaan istui tosi kiltisti ja ODOTTI lupaa. :)

Ensin ohjaja esteen 2. kohdalle ja kutsu. Laser tässä vaiheessa poispäin esteestä kaksi tai ainakin esteen 1 suuntaan ja kun koira hypyn 1 päällä kunnolla laserin kiepsaus 2 esteelle. Vähän kuin välistä veto. Tämä siis meni helposti aina esteelle neljä, jonka jälkeen olin aluksi sen ratkaisevan inasen myöhässä. Jatkossa täytyy myös kiinnittää huomiota etten kumarru eteen, kun teen sylkkäriä. Vitoselle siis sylkkärillä, jonka jälkeen 6. ja 7. esteen väärän pään välistä veto ja koira putkeen esteellä seiska. Tämän jälkeen hyppyestettä numero 8 nuoleva valssi ja putkeen.

Täytyy sanoa, että olipas kivaa ja Sepolta tuli monta hyvää huomiota. Odotukset jakson muillekin treeneille on siis kovat ja vitsit tuo Nuno on aika pähee menopeli, kun osaa itse vaan ohjata.

Ei kommentteja: