maanantai 18. tammikuuta 2010

Keep the faith

Päässä on soinut Bon Jovin Keep the Faith. Meillä sitä kuitenkin lauletaan muodossa:

Faith: you know you're gonna live thru the rain
Ulla you got to keep the faith
Faith: don't let your love turn to hate
Right now we got to
Keep the faith
Keep the faith
Keep the faith
Nuno we got to keep the faith

Tämän vuoden kisaura käynnistettiin sunnuntaina. Lajina oli suosikkimme eli agility. Ohjelmassa oli kaksi starttia, molemmat perusagilityratoja. 1. rata ja 2. rata, olivat molemmat tuomarina toimineen Mia Laamasen käsialaa. Viisaammat osasivat kyllä hyvin valistaa mua tulevien ratojen luonteesta ja oikeassa olivat.

Ensin mentiin rata-b. Muuten hyvä rata, paitsi, että saatiin hylky. Jos sen mustan aukon poistaa radalta, niin ihan tyytyväinen muuten olen. Nuno oli hyvin hanskassa, kunnes tuli tuo musta hetki ja sitten peli olikin jo menetetty. Toiselle radalle valmistautumaan siis.

2. rata oli melkein sama rata toiseen suuntaan. Tällä radalla Nuno ei ollut niin hyvin hanskassa, joten huippukaunis rata se ei ollut, kun narunjatke meinasi törmätä pituuden pystykeppeihin ja vähän sähläystä oli ilmassa. Loppusuoralle esteeltä 17 kaartaessa oli kuitenkin tuloksena vielä 0. Puomilla Nunoa en sitten saanut tarpeeksi haltuun ja se jätti alakontaktin ottamatta. Bling, vitonen kalahti tilille. Loput hypyt Nuno irtosi mainiosti. Vähän harmittaa tuo vitonen, mutta oikeastaan olen tyytyväinen tuohon, paras tulos kuitenkin tähän mennessä kisoista.

Kyllä nämä radat antoivat uskoa tulevaan. Aikojen kanssa ei ollut ongelmaa, kun tuolla 2-radalla mentiin kaikesta huolimatta 8,54 sekuntia alle ihanneajan. Toinen rata olisi ollut nopeampi. Nunon kanssa ei kyllä parane alkaa tuota enempää hidastelemaan, se keksii itse sitten ties mitä viihdykettä itselleen.

Tässä vaiheessa kaikki kuorossa tuota Keep the Faithia (kyllä se nolla vielä tulee)... Note to self: 1)kohota kuntoa, 2)pidä touch loppuun asti, 3)muista karjua puomilla. :) Eli entisen kouluttajamme JiiPeen sanoin: pidä tatsi, pidä tatsi, pidä tatsi! Seuraavat kisat, here we come!

2 kommenttia:

Taru kirjoitti...

Täällä lauletaan!

Vinkkejä Safalta, jolla kontaktit eivät koskaan tarttuneet otsatukkaan:

Pakotteella, karjumalla, purkituksella... millään ei ole mitään väliä, jos haluaa mennä. Kannattaa siis tehdä kontaktista se PARAS paikka, jos vaan yhtään Nenununo on tullut sukulaisäijäänsä tässä. ;) Keep the faith ja käytä aikaa niihin himputin hidasteisiin (tulk. Safa)

Nunonen-Nenunen kirjoitti...

Joo, treeneissä kontakteja tarjotaan kyllä ihan omatoimisesti eli siellä ne on ne parhaat paikat. Ollaan taidettu hinkata enemmän kyllä A-estettä. Jatkamme harjoituksia ja apuohjaaja on myös päässyt mukaan ohjelmaan. A:n ja keinun kontaktit meni kyllä hyvin kisoissa. :)