keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Tiistaipyöritystä

Bongattiin (kiitos Sannalle) hyvä tarjous lämmitetystä agihallista Espoon Juvanmalmilla. Vähän kyselyä haluaisiko joku mukaan ja ihan kiva porukka saatiin kasaan, kiitos seurasta Petra, Kaisi, Sanna ja Pauliina + koirat.

Halli oli kiva, mitä nyt vielä osittain kesken. Mm. pujottelua, pituutta tai pöytää ei ollut, mutta eipä tuo menoa haitannut. Putkiin painoja olisi kyllä kaivattu... Ensimmäistä kertaa yritän nyt laittaa videota Nunon blogiin. Tässä pieni pyörittely pätkä eiliseltä:

Kuvaajana Petra, kiitos vielä!

Tuossa pätkässä ei ollut varsinaisesti mitään logiikkaa, mentiin with the flow... Ja siis kuitenkin silleen, että Nunokin meni minne käskin. Kuuma hallilla tuli kyllä! Ihanaa viime aikojen paukkupakkasten jälkeen. Nuno meni hyvällä huumorilla ja kuulolla eilen. Harjoiteltiin lähdössä odottamistakin jonkin verran ja alkaa sekin olemaan taas paremmalla mallilla.

Maanantaina käytiin Petran ja Lucan kanssa treenaamassa tokoliikkeitä erään koulun parkkiksella. Nunolla näytti olevan oikein kivaa ja istuminenkin sujui back on track-loimen takaliepekkeet peffan alla. Ensimmäisiä kertoja takki päällä takaliepeet tuntuivat koiraa ärsyttävän.

Ilokseni sain tänään myös tiedon, että päästiin Nunon kanssa rally-tokon alkeiskurssille. Vaikuttaa oikein hauskalta lajilta ja Nunolle sopivalta. Huomenna heti teoriatunnille ilman koiraa ja sitten alkaakin oikeat treenit.

Ei kommentteja: