tiistai 15. joulukuuta 2009

15. luukku: Winter 2009-2010

Tampereen-Petra esitti juttutoiveen jo ainakin vuosi sitten. Nyt siihen huutoon vastataan. Eteläänkin saapunut talvi sai narunjatkeen kaivamaan esille kaikki Nunon verkkarit. Jeejee sanoo Nuno ja yliäänikonettakin nopeammin syöksyy sohvan perimmäiseen nurkkaan ja yrittää värinsä puolesta maastoutua sohvaan...

Vaan kuinkas siellä sohvan nurkkauksessa kävikään? Nunon ensimmäinen editorialkuvaus.



















Stailaus ja kuvaajan meikkaus, hiukset: Ulla
Malli: Nuno
Valokuvaaja: Ulla
Shooting location: sohvan takanurkkaus

Sittenhän meiltä tietty löytyy myös mm. pk-liivit, heijastinliivit...

4 kommenttia:

Petra kirjoitti...

Jeeeeeeeeee... Me ollaan täällä ihan kateellisina vihreydestä, eiku miten se nyt menikään :) No mut kuitenkin, oon kans Herttuattarelle suunnitellut sellaista kurapukua, mut vasta sit, kun se on aikuismitoissa. Siihen asti on tyydyttävä heijastinliiviin. Meillä on blogijumi... Toivottavasti saadaan tänään uutta kuvamatskua ja viimeistään huomenna jotain sisältöä blogiinkin.

Sanna ja tytsit kirjoitti...

Siis mitä, SEKÄ musta ETTÄ punainen fleecehaalari?? XD Teillä taidetaan olla tekstiiliurheilijoita ;)

Meidän kaapista löytyy
2 X heijastinliivi
1 X punainen fleecehaalari
2 X sademantteli (beiget)
2 X talvimantteli (punaiset)

No joo, on lisäksi yksi vihreä sademantteli, joka tuli vähän niin kuin vahingossa Pandan&Nerin Päiviltä. Mutta näissäkin on tekemistä, että kaikkia tulisi käytettyä vuoden aikana edes kerran ;)

Nunonen-Nenunen kirjoitti...

Kannattaa järjestää valokuvaussessio, niin tulevat edes kerran vuoteen käytettyä ;) Ei meilläkään noita usein käytetä. Nuno ei tykkää vaatteista, mutta pitää niitä kiukuttelematta päällä.

Mustat verkkari tulivat puolivahingossa. Olimme matkalla agikisoihin Jyväskylään ja pysähdyttiin Lahden tienoilla Kärkkäiseen shoppailemaan. Nunon matkavarustuksista puuttuivat verkkarit ja halpa parinkympin hinta sai ostamaan uudet. "seliseli" Nunohan tietty ihastui miinuskympillä noihin.

Ai niin, punaisen fleecehaalarin kohdalla ongelmana oli koiran "ulossujahtaminen" tai vaihtoehtoisesti erään keltaisen nesteen haalarin sisään suihkuaminen. Äitini joutui sitä korjaamaan sopivaksi, kun mun omista fiksauksista ei ollut hyötyä. Musta fleece on taas ihan samaa kokoa ja mallia, mutta ihan passeli ilman korjauksia. Ehkä tuo koiruus on sittenkin syventynyt ja leventynyt ikääntymisen myötä...

Back On Trackia odotellessa. :)

Nunonen-Nenunen kirjoitti...

Ai niin, huomaakohan näistä mun mieltymisen väreihin punainen ja musta?! ;)